Mikrokuituliina-hiirimatto

Pyydä tarjous!

Monikäyttöinen mikrokuitukankaasta tehty hiirimatto, jota voi käyttää näyttöjen putsaamiseen.

Mikrokuituliina-hiirimatto – mainio tuote lahjaksi tai messuilla jaettavaksi

Mikrokuituliina-hiirimatto on monikäyttöinen tuote: se on yhtä aikaa sekä hiirimatto että mikrokuituliina. Pohjan antislip-silikonikuplat pitävät hiirimaton paikallaan. Mikrokuituliina poistaa pinttyneen ja hankalan lian, jopa ilman pesuainetta. Mikrokuituliina ei nukkaa tai jätä raitoja pintoihin. Oivallinen valinta esimerkiksi läppärien, kameroiden tai kännykän näytön puhdistamiseen. Tällä poistat pienimmätkin pölyhiukkaset ja erotut joukosta kirkkaimmalla näytöllä.

Miellyttävä tuntuma käden alla hiirimattokäytössä. Matto pysyy paikallaan antislip-silikonikuplien avulla, jotka sijaitsevat mikrokuituliinan selkämyksessä. Tämä hiirimatto kestää pesun pyykinpesukoneessa miedolla lämmöllä. Toimii hyvin sekä perinteisen että optisen hiiren kanssa. Helppo ottaa mukaan vaikka läpppärin välissä! Mainio tuote lahjaksi tai messuilla jaettavaksi tuotteen monikäyttöisyyden vuoksi.

Valitse sinulle sopivin toteutus!

Voit valita pyöristetyt tai suorat kulmat. Reunoihin voidaan valita suora leikkaus tai sahalaitainen leikkaus. Kaikenlaiset kuvat sekä värit onnistuvat. Autamme mielellämme suunnittelussa!

Suosittelemme mikrokuituliina-hiirimattoa oman kokemuksemme pohjalta

Oman kokemuksemme mukaan pyöreät kulmat ja suorat reunat toimivat hiirimattokäytössä parhaiten.

Hintaesimerkit:

300 kpl à 1,95 €
1000 kpl à 1,29 €
sis. full color -painatuksen. Lisäksi painatuksen aloituskulut.

Pyydä designehdotus omalla logollanne!

Katso myös Loop 5000 mAh:n varavirtalähde!