Etusivu/Liikelahjat

Liikelahjojen paratiisi

Tervetuloa tutustumaan laajaan Liikelahjojen paratiisiin! Verkkokaupassamme on mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja tilanteisiin sopivia liikelahjoja. Laadukas ja monipuolinen valikoima, toimitilojemme yhteydessä sijaitseva oma varasto ja silkkipaino sekä mahdollisuus suurkuva- ja tarratulostukseen takaavat nopeat toimitusajat ja asiakastyytyväisyyden. Tarjoamme myös logo- ja tuotemerkkaukset sekä paketoinnit toimituksella – niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Jos et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteyttä. Autamme Sinua löytämään juuri tarkoitukseesi sopivan ja persoonallisen liikelahjan.

Parhaat liikelahjat ovat aidosti käytännöllisiä

Liikelahjan valinta ei välttämättä tunnu maailman yksinkertaisimmalta tehtävältä. Lahjan tulisi paitsi erottua massasta ja sopia yrityksen imagoon, myös miellyttää lahjan saajaa. Lahjatavaroita annetaan yritysmaailmassa nykyisin aiempaa vähemmän ja siksi niiden merkitys on korostunut – jokaisella liikelahjalla halutaan jättää kestävä ja positiivinen mielikuva omasta yrityksestä. Turhalla tavaralla tähän tavoitteeseen harvoin päästään, mutta tarkoin harkitulla lahjalla voi olla kauaskantoisia vaikutuksia liikesuhteiden kannalta. Ihmiset arvostavat eniten hyödyllisiä lahjoja, joille löytyy oikeasti käyttöä. Me autamme sinua valitsemaan juuri sopivan vaihtoehdon monipuolisesta valikoimastamme!

Valitse ainoastaan liikelahja – me hoidamme loput!

Lahjapalvelumme kattaa lahjojen paketoimisen, joulukorttien tai muiden viestien mukaan laittamisen, sekä varastoinnin ja lähetykset kotimaahan ja ulkomaille halutussa aikataulussa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kotimaan lähetyksissä käytämme Posti Oy:n kuljetuksia. Lähetyskulut laskutamme toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Sopimusasiakkaanamme voit keskittyä olennaiseen

Sopimusasiakkaalle kuuluva tuotesuunnittelu, työn toteutus, varastointi ja jakelu vähentävät työtaakkaasi, jolloin voit keskittyä olennaiseen. Huolehdimme myös siitä, että yrityksesi brändäys pysyy linjassa ja olette ajan hermoilla uusimmista tuotteista. Sopimusasiakkaana asiat sujuvat yhteyshenkilösi kautta tuttuun tapaan ja saat tuntuvia etuja.

Hyödyt:

 • Tuotteet ovat juuri yrityksesi näköisiä ja ajan hermolla
 • Mahdollisuus kustomoituun, talon sisäiseen liikelahjojen verkkokauppaan
 • Ajankohtaiset tarjoukset ja uutuudet viikoittain sähköpostiisi

Oma verkkokauppa yrityksesi liikelahjoille

Toteutamme asiakkaillemme yrityksen sisäisiä liikelahjojen verkkokauppoja, jotka ovat kustomoitu ulkoasua myöden aina tarpeen mukaisesti. Toimipisteet pääsevät tilaamaan itsenäisesti verkkokaupasta tarvitsemiaan tuotteita milloin haluavat. Tarkoin valitut verkkokaupan tuotteet pitävät yrityksen brändin linjassa, helpottaa sekä nopeuttaa tilausten tekoa ja laskutusta.

Hyödyt:

 • Nopeat toimitukset
 • Laskutus helpottuu toimipisteittäin
 • Varastointi ja jakelu hoidetaan puolestasi

Graafinen suunnittelu ja taittopalvelut

Ammattitaitoinen tiimimme pystyy vastaamaan graafisen suunnittelun tarpeisiin muissakin kuin liikelahjoihin liittyvässä suunnittelussa. Suunnittelutyö tukee liiketoimintaasi, ja huolehdimme materiaalin tarvittaessa painoon saakka. Oli kyseessä sitten esitteen, käyntikortin, suurkuvatulosteiden tai vaikkapa kokonaisen yritysilmeen suunnittelu, saatte nämä palvelut samasta paikasta.

Palvelut mm.

 • Katalogit
 • Pakkaussuunnittelu
 • Logosuunnittelu, logon vektorointi
 • Esitteet
 • Käyntikortit
 • Suurkuvatulosteet
 • Graafiset ohjeistot
 • Sähköiset julkaisut

 

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa!