Liikelahjojen paratiisi

Meiltä löydät liikelahjat logoilla ja ilman – tervetuloa tutustumaan laajaan Liikelahjojen paratiisiin! Verkkokaupassamme on mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja tilanteisiin sopivia liikelahjoja. Laadukas ja monipuolinen valikoima, toimitilojemme yhteydessä sijaitseva oma varasto ja silkkipaino sekä mahdollisuus suurkuva- ja tarratulostukseen takaavat nopeat toimitusajat ja asiakastyytyväisyyden. Tarjoamme myös logo- ja tuotemerkkaukset sekä paketoinnit toimituksella, niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Voimme myös postittaa tuotteet suoraan kotiovelle!

Jos et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteyttä. Autamme Sinua löytämään juuri tarkoitukseesi sopivan ja persoonallisen vaihtoehdon.

Parhaat liikelahjat ovat aidosti käytännöllisiä

Lahjan valinta ei välttämättä tunnu maailman yksinkertaisimmalta tehtävältä. Sen tulisi paitsi erottua massasta ja sopia yrityksen imagoon, myös miellyttää lahjan saajaa. Lahjatavaroita annetaan yritysmaailmassa nykyisin aiempaa vähemmän ja siksi niiden merkitys on korostunut – jokaisella liikelahjalla halutaan jättää kestävä ja positiivinen mielikuva omasta yrityksestä. Turhalla tavaralla tähän tavoitteeseen harvoin päästään, mutta tarkoin harkitulla lahjalla voi olla kauaskantoisia vaikutuksia liikesuhteiden kannalta. Ihmiset arvostavat eniten hyödyllisiä lahjoja, joille löytyy oikeasti käyttöä. Me autamme sinua valitsemaan juuri sopivan tuotteen monipuolisesta valikoimastamme!

Valitse ainoastaan liikelahja – me hoidamme loput!

Lahjapalvelumme kattaa liikelahjojen paketoimisen, joulukorttien tai muiden viestien mukaan laittamisen, sekä varastoinnin ja lähetykset kotimaahan ja ulkomaille halutussa aikataulussa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kotimaan lähetyksissä käytämme Posti Oy:n kuljetuksia. Lähetyskulut laskutamme toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa!