Asiakastarinat

Pro TT-Yhtymä Oy

Yrityksen logo näkyy niin kotona kuin työpaikalla – Pro TT-Yhtymä luottaa laadukkaissa yrityslahjoissa Suomen Kolibriin

Pro TT-Yhtymä Oy on kumppani yrityksille kemikaalien ja kunnossapitotarvikkeiden hankinnoissa. Yrityksen valtteja ovat laaja, noin 40 000 tuotteen valikoima sekä oma sarja erittäin tehokkaita Pro Kemikaaleja. Tuotteiden laadukkuuteen panostetaan ja hyvään asiakaskokemukseen satsataan kokonaisvaltaisesti. Myyjät ovat tavattavissa kaikkialla Suomessa ja asiakkailla käydään tarvittaessa paikan päällä. Asiakkaita ilahdutetaan säännöllisesti myös laadukkailla yrityslahjoilla. Lahjatavarahankinnoissa Pro TT-Yhtymä luottaa Suomen Kolibrin ammattitaitoon.

”Kilpailu on meidän alallamme kova, ja pyrkimyksemme on olla kaikilla toimintamme osa-alueilla parempi kuin muut. Kun suunnittelemme asiakkaillemme lahjoja, haluamme antaa jotain laadukasta ja mieluiten sellaista, mitä he eivät ole aiemmin saaneet,” kertoo Pro TT-Yhtymän toimitusjohtaja Jan Gillberg.

Pitkän yhteistyön taustalla on monipuolinen tuotevalikoima ja joustava palvelu

Suomen Kolibri on palvellut Pro TT-Yhtymää yrityslahjoissa jo yli 20 vuotta. Yhteistyö juontaa juurensa Janin ja Suomen Kolibrin toimitusjohtaja Antin

Kastisen yhteiseen historiaan, mutta myös Kolibrin toimintapa lahjahankinnoissa on koettu ostajalle kannattavaksi.

”Olin itse aikaisemmin liikelahja-alalla ja silloin piti kilpailijat tuntea erittäin hyvin. Kävimme paljon messuilla ja sitä kautta tutustuin Suomen Kolibriin ja Antti Kastiseen. Totesin, että Antti on mukava ja rehdin oloinen kaveri! Vuonna 2000 jätin liikelahjapuolen ja siirryin johtotehtäviin nykyiselle alalleni. Kun tarvitsimme liikelahjoja, oli Kolibrin valinta niiden toimittajaksi helppo. Kolibri ostaa tuotteet suoraan valmistajalta, ilman välikäsiä, ja näin hinta on asiakkaalle usein edullisempi.”

Suomen Kolibrin laaja valikoima on palvelut Pro TT-Yhtymää monenlaisissa tilaisuuksissa ja tarpeissa. Lahjahankinnoissa kuitenkin vain mielikuvitus on rajana. Kiitosta Suomen Kolibri saakin erityisesti siitä, että asiakkaalle järjestetään tuotteita myös oman valikoiman ulkopuolelta. Toiveiden toteutumisessa avainasemaan nousevat hyvin toimiva kommunikaatio ja joustavuus. Lahjahankinnoissa on kuitenkin hyvä pitää mielessä lahjan vastaanottaja. Jan näkee tärkeäksi sen, että lahja on saajalleen käytännöllinen. Tällöin se palvelee myös yrityksen pyrkimyksiä lisätä näkyvyyttä.

”Kyllähän se auttaa, kun yrityksen logo näkyy niin työpaikalla kuin kotonakin,” Jan muistuttaa.

Tampereen Voimailuseura

Brändätyillä tuotteilla on saavutettu tunnettuutta ja kansainvälistä näkyvyyttä

Tampereen Voimailuseura, lyhyemmin TVS, on Suomen suurin ja menestynein nyrkkeilyseura. Tampereella, Nääshallissa valmennetaan ja liikutetaan vuosittain noin 600 eri-ikäistä harrastajaa ja kilpailijaa. Seuran riveistä nousee joka vuosi korkeimmalle huipulle tähtääviä urheilijoita Suomen maajoukkueeseen. Seuran menestynein kasvatti on paraikaa seuraaviin olympialaisiin harjoitteleva Mira Potkonen.

Valmennus- ja harrastustoiminnan lisäksi TVS järjestää vuosittain nyrkkeilyturnauksia, joihin saapuu osallistujia ympäri maailman. Suomen Kolibri on pitkäaikainen ja tärkeä kumppani varmistamassa seuran näkyvyys ja tunnettuuden kasvattaminen. Yhteistyössä ideoidut laadukkaat tuotteet ovat olleet kysyttyjä ja osa tuotteista on noussut ikoniseen asemaan nyrkkeilyharrastajien keskuudessa. Ne yhdistetään TVS:ään aina ulkomaita myöten.

Kohderyhmää puhuttelevilla tuotteilla kauaskantoista näkyvyyttä

TVS:n turnauksista tunnetuin on Tammer Turnaus, joka on järjestetty jo 40 kertaa. Tammer Turnaus on kansainvälisesti seuran näkyvintä toimintaa ja turnaukseen saapuu osallistujia ympäri maailmaa. Suomen Kolibri on turnauksen pääsponsori, mutta myös tärkeä kumppani TVS:lle. Kolibri toimittaa seuralle monenlaisia tuotteita tapahtumiin. Turnauksissa on aina myynnissä t-paitoja, pipoja ja muita tekstiilejä, jotka ovat seuran tai tapahtuman logolla varustettuja. Yksi kysytyimmistä tuotteista on avaimenperä, jossa on pieni nyrkkeilyhanska. Kolibrin kautta tulee myös palkintoja, ja tuomareille sekä toimitsijoille jaettavat tarvikkeet. Laadukkailla ja käytännöllisillä tuotteilla varmistetaan, että TVS:n näkyvyys ei rajoitu pelkästään seuran omiin tapahtumiin.

”Olemme jakaneet Tammer Turnauksissa tuomareille muun muassa kansiot, joissa on turnauksen logo. Olin hiljattain vierailemassa Unkarissa nyrkkeilyturnauksessa, ja siellä huomasin yhdellä tuomareista olevan Tammer Turnauksen kansio. Kolibri tekee meille myös muun muassa pinssejä, sillä nyrkkeilypiireissä harrastetaan paljon pinssien keräilyä. TVS:n kultainen nyrkkeilijäpinssi on maailmankuulu ja ihmiset tunnistavat sen hyvin. Sitä on kehuttu hienoimmaksi pinssiksi. Se yhdistetään heti Suomeen ja Tampereeseen sekä tietysti myös meidän seuraan. Se on tuonut meille erittäin hyvin näkyvyyttä,” kertoo Anna Laukkanen Tampereen Voimailuseurasta.

Joustava kumppani on mahdollistamassa ideoiden toteutumista

Suomen Kolibrin ja TVS:n yhteistyö on sujunut hyvin. Vuosien saatossa on tutustuttu puolin ja toisin, ja Kolibrilla tunnetaankin hyvin TVS:n toiveet ja kriteerit tuotteiden suhteen. Kiitosta saa myös joustavuus, joka on yksi pitkään jatkuneen yhteistyön peruspilareista.

”Olemme usein impulsiivisia ostoissa. Meille saattaa syntyä tuotetoiveita hyvinkin lähellä ajankohtaa, jolloin niitä jo tarvittaisiin. Kolibrilta on aina lähdetty tekemään töitä toiveidemme eteen. Jos heidän valikoimastaan ei haluamaamme tuotetta löydy, ovat he sellaisen etsineet. Joustava kumppani on meille äärimmäisen tärkeä.”

“Olemme tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuotta. Se kertoo oikeastaan parhaiten sen, miten tyytyväisiä olemme olleet saamaamme palveluun. Mainos- tai liikelahjoissa suosittelen lämpimästi Suomen Kolibria.” Anna Laukkanen, Tampereen Voimailuseura.