Iittala

Iittala

Vuonna 1881 perustettu Iittala on kotimainen muotoilualan yritys, joka on keskittynyt muun muassa astioihin sekä erilaisiin lasisiin, metallisiin ja keraamisiin sisustusesineisiin. Tunnetuinta Iittalan tuotantoa ovat erilaiset lasista valmistetut tuotteet, kuten kauniit Toikan lasilinnut ja tietenkin maineikkaat Aalto-maljakot. Myös mariskoolit sekä useissa väreissä tulevat Kivi-tuikut ovat monille sitä tuttua Iittalaa.

Iittala Aalto-maljakko – joka kodin klassikko

Iittala Aalto-maljakko on klassista Iittalan tuotantoa, joka löytyy monesta suomalaisesta kodista. Aalto-maljakon muotoilua on myöhemmin hyödynnetty myös muissa esineissä, ja nykyään valikoimasta löytyy myös esimerkiksi lasinen Aalto-kulho, Aalto-teräsvati sekä puinen Aalto-tarjoilualusta. Aalto-tuotteet ovat tyylikkään pelkistettyjä, mutta muotoilunsa ansiosta kuitenkin näyttävä elementti juhlapöydän tarjoiluastiana tai sisustusesineenä.

Tutustu myös muihin Iittalan klassikkotuotteisiin

Aalto-sarjan lisäksi laajasta valikoimastamme löydät myös muut Iittalan klassikkotuotteet ja suosikit, kuten Toikan lasilinnut, Ultima Thule -astiat, Kivi-tuikut, Kastehelmi-purkit ja monet muut. Tutustu valikoimaan ja anna takuulla arvostettu lahja!

Lue lisää

Iittala

Koko
Väri
Malli

Yhteensä 62 tuotetta