Heijastimet

Heijastimet

Heijastimet logolla ovat nappivalinta pimeisiin talvikuukausiin! Pimeällä kannattaa panostaa näkyvyyteen – niin oman turvallisuuden kuin liiketoiminnankin kannalta. Mainostuotteiden ja liikelahjojen valinnassa on tärkeää huomioida ajankohtaisuus. Ajankohtainen ja sesonkiin sopiva tuote ilahduttaa lahjan saajaa sekä tulee heti käyttöön, eikä unohdu kaapin perälle pölyttymään.

Heijastintuotteet ovat sekä käytännöllisiä että vastuullisia lahjoja

Heijastin on pieni mutta tehokas lahja, joka heijastaa huolenpitoa. Laadukas heijastin on erinomainen mainoslahja ja give away –tuote vaikka messuilla jaettavaksi. Turvallisuudesta viestiviä heijastintuotteita on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten heijastavat pipot, heijastavat vaatteet, heijastavat kauppakassit ja vaatteisiin kiinnitettävät heijastimet. Lisäksi heijastimia on saatavilla erilaisilla kiinnitysmahdollisuuksilla kuten magneettikiinnitteinen heijastin, heijastava vetoketjuvedin ja pehmoheijastin led-valolla. Anna yrityksesi loistaa valoa ja näyttäytyä turvallisuudesta viestivänä asiakkaillesi ja työntekijöillesi samalla kun autat heitä pysymään turvassa. Pehmoheijastimen saat brändin tyyliin sopien muotoon leikattuna, yrityksesi logolla tai haluamallasi painatuksella. Suunnittelijamme auttavat sinua luomaan persoonallisen heijastimen, joka ilahduttaa saajaansa ja välittää turvallisuuden tunteen. Anna yrityksen logon näkyä tässä pienessä mutta tehokkaassa tuotteessa.

Erotu joukosta pimeällä

Laadukas, kotimainen heijastava pipo on valmistettu ihanan pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta, mutta joukkoon on kudottu myös heijastinlankaa. Varmasti käyttöön tuleva pipo sekä suojaa viimalta että tuo turvaa pimeyteen! Syyssateisiin sopii mainiosti myös heijastinkankaasta valmistettu sateenvarjo. Suuri sateenvarjo näkyy kauas ja pitää kantajansa kuivana. Myös selässä keikkuva heijastava jumppakassi tuo lisäturvaa huomaamatta; ostokset tai treenivarusteet kulkevat kätevästi kassissa, joka samalla loistaa kirkkaasti pimeyden keskellä.

Yhdessä näymme kauas!

Kun haluat löytää ajankohtaiset mainos- ja liikelahjat tai brändituotteet – ota rohkeasti yhteyttä! Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivat tuotteet, joilla erotut joukosta.

Lue lisää

Heijastimet

Koko
Väri
Malli

Näytetään tulokset (19 kpl)