Heijastimet

Heijastimet

Heijastimet logolla ovat nappivalinta pimeisiin talvikuukausiin! Pimeällä kannattaa panostaa näkyvyteen – niin oman turvallisuuden kuin liiketoiminnankin kannalta. Mainostuotteiden ja liikelahjojen valinnassa on tärkeää huomioida ajankohtaisuus. Ajankohtainen ja sesonkiin sopiva tuote ilahduttaa lahjan saajaa sekä tulee heti käyttöön, eikä unohdu kaapin perälle pölyttymään.  

Heijastintuotteet ovat sekä käytännöllisiä että vastuullisia lahjoja

Pimeän vuodenajan mainos- ja liikelahjoiksi sopivat erityisen hyvin erilaiset heijastintuotteet. Heijastintuotteet ovat käytännöllisiä, mutta viestivät myös yrityksesi vastuullisuudesta.  

Erotu joukosta myös pimeällä

Laadukas, kotimainen heijastava pipo on valmistettu ihanan pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta, mutta joukkoon on kudottu myös heijastinlankaa. Varmasti käyttöön tuleva pipo sekä suojaa viimalta että tuo turvaa pimeyteen! Syyssateisiin sopii mainiosti myös heijastinkankaasta valmistettu sateenvarjo. Suuri sateenvarjo näkyy kauas ja pitää kantajansa kuivana. Myös selässä keikkuva heijastava jumppakassi tuo lisäturvaa huomaamatta; ostokset tai treenivarusteet kulkevat kätevästi kassissa, joka samalla loistaa kirkkaasti pimeyden keskellä.  

Yhdessä näymme kauas!

Kun haluat löytää ajankohtaiset mainos- ja liikelahjat tai brändituotteet – ota rohkeasti yhteyttä! Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivat tuotteet, joilla erotut joukosta.

Lue lisää

Heijastimet

Koko
Väri

Näytetään tulokset (19 kpl)