Mainostekstiilit

Mainostekstiilit

Mainostekstiilit ovat hyvä hankinta asiakaspalveluhenkilöstölle ja heille, jotka edustavat yritystäsi esimerkiksi messupisteellä. Ne sopivat hyvin myös esimerkiksi yrityksen henkilöstön joululahjoiksi. Tärkeintä on, että lahjaksi annettava tekstiili on siisti ja käytännöllinen.

Mainostekstiileillä yhteys myös yrityksen viestintään

Yrityksen mainosvaatteet ja -asusteet eivät ole mitä tahansa vaatekappaleita, vaan ne liittyvät olennaisesti yrityksen viestintään. Yrityksesi logolla varustettuun paitaan tai takkiin pukeutuvasta ihmisestä tulee välittömästi viestinviejä, joka kantaa firmasi nimeä esimerkiksi rinnassaan tai selässään. Olipa kyse sitten työntekijöiden asuista tai lahjoiksi menevistä tuotteista, auttavat tyylikkäät ja siistit vaatteet vahvistamaan yrityksestäsi syntyvää mielikuvaa. Parhaassa tapauksessa mainosvaatteet ovat niin näyttäviä ja pitkälle mietittyjä, että työntekijäsi, yhteistyökumppanisi ja sidosryhmäsi edustajat haluavat käyttää niitä myös vapaa-ajallaan.

Kenelle mainostekstiilit annetaan?

Oikeat mainostekstiilit kannattaa valita pohtien seuraavia näkökulmia: kenelle niitä annetaan, missä tilanteissa niitä käytetään ja mitä niillä halutaan viestittää. Oletko hankkimassa työntekijöille messupaitoja yhtä viikonloppua varten, työasuja kovaan arkikäyttöön vai laadukkaita säänkestäviä takkeja yrityslahjoiksi? Myös erilaisille asusteille, kuten vöille, sukille ja päähineille on luonnollisesti oma käyttönsä. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman – halutessasi autamme sinua valitsemaan sopivat tekstiilit oikeaan tarkoitukseen. Saat meiltä tekstiilejä yrityksesi väreissä ja logolla. Logo tai muu haluamasi teksti voidaan merkata tekstiiliin siirtokuvalla, silkkipainatuksella tai brodeeraamalla. Tutustu ja tilaa!

Lue lisää

Mainostekstiilit

Koko
Väri
Malli

Yhteensä 551 tuotetta