Usein kysytyt kysymykset

Voiko yksityishenkilö tilata tuotteita?

Voit tilata tuotteita myös yksityishenkilönä maksua vastaan. Huomioi että verkkokaupassamme hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa! Kassalla hintaan lisätään aina alv 24 % + toimituskulut. Verkkokaupasta suoraan tilatessa yhteystietolomakkeelle voit yritystunnuksen kohdalle täyttää esimerkiksi numeron 0. Saat ostosta laskun sähköpostiin, josta pääset sen kätevästi maksamaan. Kun maksusuoritus näkyy järjestelmässämme, lähetämme tuotteet ja saat vahvistusilmoituksen sekä lähetyksen seurantakoodin sähköpostiin.

Miten toimitan logot painoon?

Toimita meille kaikki saatavana olevat versiot logoista. Toivomme aina logoja vektorimuodossa, jolloin painolaatu on paras. Voimme kuitenkin auttaa myös heikkolaatuisten logojen kanssa. Vektorimuotoiset logot voi toimittaa esimerkiksi pdf, ai, tai svg-muotoisena tiedostona.

Voinko saada mallikappaleita tuotteista?

Voit pyytää tuotteista mallikappaleita tai sovituskappaleita. Toimitamme ne haluamaasi osoitteeseen tai voit tulla noutamaan ne meiltä. Tuotteet tulee palauttaa myyntikunnossa ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Likaisista tai rikkinäisistä tuotteista veloitamme hankintahinnan. Voit myös halutessasi lunastaa mallikappaleita itsellesi. Sovitusaika sopimuksen mukaan.

Ovatko tarjouspyynnöt sitovia?

Voit aina pyytää tarjouksen haluamistasi tuotteista. Vasta kun tilaus on tehty, on se sitova.

Voinko tulla tutustumaan paikanpäälle?

Showroomimme sijaitsee osoitteessa Kalevantie 7, 33100 Tampere. Olemme avoinna arkisin 8-16 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja kyselemään lisää – autamme mielellämme.