Pikeet

Pikeepaidat

Pikeepaidan avulla viestit toimitiloissa ja messuilla selkeästi, ketkä kuuluvat yrityksesi henkilökuntaan. Mainospaita on myös oiva lahja yrityksen työntekijöille vapaa-ajalla käytettäväksi. Paitojemme värivalikoima on erittäin laaja, ja siksi löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan värin. Myös kokovalikoima on hyvin kattava. Saat mainospaitaan yrityksesi logon tai muun haluamasi merkkauksen silkkipainettuna, brodeerattuna tai siirtokuvalla.

Pikeepaidat – mitä ottaa huomioon tilatessa

Mainospaitaa tilatessa kannattaa ottaa huomioon muutama yksinkertainen seikka:
  • Oletko hankkimassa paitoja arkikäyttöön, edustustilanteeseen vai lahjoiksi?
  • Tarvitsetko miesten paitoja, naisten paitoja vai molempia?
  • Minkä värisiä ja kokoisia paitoja haluat?
  • Montako paitaa tarvitset?
Kun tiedät vastaukset näihin kysymyksiin, käy tilauksen tekeminen helposti. Autamme sinua mielellämme tilauksen jokaisessa vaiheessa.

Pikeepaidan viimeistelee oma kuvitus

Mainospaidat ovat viestinnän välineitä, jolloin firman logolla tai muulla halutulla merkkauksella on merkittävä rooli onnistuneen lopputuloksen kannalta. Käyttämämme tekniikat – silkkipainatus, brodeeraus ja siirtokuvapainatus – mahdollistavat juuri paidan tyyliin sopivan merkkauksen syntymisen. Esimerkiksi pikeepaidassa brodeerattu logo on aina erinomainen vaihtoehto, kun taas T- tai tekniseen paitaan toimii silkkipainatus tai siirtokuva. Lähetämme hyväksyttäväksesi vedoksen ennen siirtymistä varsinaiseen painatus- tai brodeeraustyöhön. Meiltä löydät myös pitkähihaisia mainospaitoja ja kauluspaitoja. Tutustu ja tilaa!

Lue lisää

Pikeet

Koko
Väri
Malli

Yhteensä 36 tuotetta