Rituals

Rituals

Vuonna 2000 perustettu Rituals on ainutlaatuinen ylellisen elämän laatumerkki, joka on omistautunut muuttamaan arjen rutiinit mieluisiksi hetkiksi sekä parantamaan hyvinvointiasi ja elämään parasta mahdollista elämääsi. Rituals uskoo, että tietoisuus elämän pienistä huomaamattomista hetkistä on avain onnellisempaan ja tyytyväisempään elämään.  

Vastuullisia valintoja Ritualsilta

  • Helliä iholle - Harkitsemme tarkoin kaikkia ainesosiamme sen varmistamiseksi, ettei tuotteidemme koostumuksissa ole mitään, mitä niissä ei kuuluisi olla. Tuotteissa ei käytetä haitallisia ainesosia kuten parabeeneja, MIT:tä, ja ftalaatteja.
  • Turvallisia ympäristölle - Varmistamme, että kaikki poishuuhdeltavat koostumuksemme voidaan huuhtoa alas viemäristä ilman, että niistä on haittaa ympäristölle. Emme myöskään käytä tuotteissamme mikrohelmiä, vaan käytämme niiden sijaan luonnollisia vaihtoehtoja, kuten merisuolaa, bambua, sokeria ja (vulkaanista) hohkakiveä.
  • Eettisesti hankittuja - tuotteissa käytetään sertifioituja palmuöljyn ja palmuydinöljyn johdannaisia ja tekstiileissämme parempaa BCI-puuvillaa, TENCEL™-lyocellia ja kierrätettyä polyesteriä. Lisäksi teemme ovat luomuteetä, ja kaikki pakkauspaperimme ja -kartonkimme ovat FSC/PEFC-sertifioituja.

Lue lisää

Rituals

Koko
Väri
Malli

Näytetään tulokset (4 kpl)