Messut

Messuille mukaan

Messut ovat hyvä tilaisuus esitellä tuotteita ja palveluita potentiaalisille asiakkaille. Valikoimassamme on paljon tuotteita, jotka auttavat yritystä erottumaan messuilla sekä jäämään asiakkaiden mieleen.  Kun valitsee tekstiilejä ja tuotteita messuille, on hyvä ottaa huomioon myös mitä valinnat viestivät yrityksestä ja miten yrityksen tarinaa voi tuoda parhaiten esiin. Jos oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta, autamme mielellämme. Messut ja muut tapahtumat ovat alaamme!  

Vaatteet on aatteet

Yrityksen edustajien vaatetuksen kannattaa olla yhtenäinen ja yrityksen ilmeen mukainen. Yrityksen logolla varustettu ja brändin värinen T-paita on yksinkertaisin ratkaisu.  

Jakolahjoilla jää mieleen

Kävijöille on hyvä olla jotain mukaan annettavaa ja siihen tarpeeseen tarjoamme monenlaisia give away-tuotteita ja mainoslahjoja. Esimerkiksi laadukkaat kynät ja heijastimet ovat suosittuja jaettavia. Esitteitä ja give away-tuotteita varten voi tarjota myös paperi- tai kangaskassin. Jakolahjojen ja kassien kyljessä komeileva logo tuo yritykselle arvokasta näkyvyyttä.   Enemmän tietoa messutuotteista löydät täältä.

Lue lisää

Messut

Koko
Väri
Malli

Yhteensä 170 tuotetta