Näin jäät potentiaalisen asiakkaasi mieleen messuilla

21.1.2019

Messut ovat tehokas keino yrityksen näkyvyyden kasvattamiseen ja uusien asiakassuhteiden luomiseen. Messuilla on sinun yrityksesi lisäksi kuitenkin monta muutakin, joten erottautuminen joukosta ja positiivisen ensivaikutelman luominen heti kättelyssä on ensiarvoisen tärkeää.

Messuosaston tyylikäs ulkoasu ja ystävällinen palvelu ovat tietenkin avaintekijöitä positiiviseen ensivaikutelmaan, mutta jääminen potentiaalisten asiakkaiden mieleen messukohtaamisen jälkeen voi olla haastavaa.

Me tiedämme, miten saat potentiaaliset asiakkaasi muistamaan sinut myös messuja seuraavana päivänä, viikkona – ja jopa kuukautena.

Ilahduttavaa viestintää käytännöllisillä give away -tuotteilla

Potentiaaliset asiakkaasi kohtaavat monta yrittäjää messuvierailunsa aikana. Nimet ja kasvot sekoittuvat helposti toisiinsa kaikessa messuhumussa. Asiakkaiden kassit pursuavat käyntikortteja ja esitteitä, jotka saattavat helposti jäädä hyllyn nurkalle pölyttymään.

Mutta entä jos tarjoaisitkin potentiaaliselle asiakkaallesi pienen, ilahduttavan muiston messukohtaamisestanne? Sellaisen, joka toisi sinut hänen mieleensä jopa päivittäin!

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia lahjatuotteita, jotka personoidaan yrityksesi brändin ja tapahtuman mukaisesti. Esimerkiksi kynät, huulirasvat, kangaskassit ja kaulanauhat ovat tuotteita, jotka kulkevat näppärästi mukana ja päätyvät varmasti käyttöön – samalla muistuttaen asiakasta kohtaamisestanne.

Käytännölliset lahjatuotteet ovat pitkäkestoista markkinointiviestintää, jotka myös ilahduttavat.

Kurkista monipuoliseen lahjatuotevalikoimaamme

Kassit

Laadukkaat kangaskassit tai paperikassit toimivat kätevinä omien esitteittesi ja näytekappaleittesi jakamisessa, mutta ne tuovat yrityksellesi myös arvokasta näkyvyyttä kulkiessaan kantajansa matkassa messuilla. Erityisesti kangaskassit jäävät usein myös käyttöön messujen jälkeen – ovathan ne myös esimerkiksi muovikasseja ekologisempi vaihtoehto.

Tarjoamme laajan valikoiman kangas- ja paperikassimalleja eri värisinä ja kokoisina, yksilöllisesti sinun yrityksellesi suunniteltuna. Mieluisen kassivaihtoehdon etsimisen voit aloittaa täällä.

Webkameran suojukset

Tietokoneen webkameran suojaus tuo turvaa; se estää hakkereita kurkkimasta asiakkaittesi yksityiselämää. Webkameran suojukset asennetaan kannettavan tietokoneen kameran päälle, tietokoneen ruudun ylälaitaan. Suojukset avautuvat, jolloin logopainettava luukku voidaan avata aina tarvittaessa esimerkiksi videopuheluita varten.

Tarjoamme eri mallisia webkameran suojuksia, jotka on pakattu muovipussiin taustapahvin kera. Suojuksen taustapahvin koko on 55 x 85 mm ja se voidaan toteuttaa omalla painatuksella molemmin puolin. Tutustu webkameran suojukseemme klikkaamalla tästä.

Kynät

Kynä on kaikkien lahjatuotteiden klassikko, eikä ihme; kyniä tarvitsevat ihan kaikki niin kotona kuin toimistolla. Kynät ovat helppoja jakaa ja ne kulkevat kätevästi potentiaalisen asiakkaan mukana. Mainoskynän valinnassa kannattaa kuitenkin olla tarkka – tuskin haluat painattaa logoasi huonosti toimiviin kuulakärkikyniin tai kuivahtaneisiin tusseihin!

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita kyniä, jotka tuovat tyylikkäästi esille yrityksesi brändin. Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat kynät aina perinteisistä kuulakärkikynistä käteviin kosketusnäyttökyniin.

Huulirasvat

Talven tuiskeen ja pakkasen kuivattaessa kaikkien huulia, huulirasva on ajankohtainen tapa ilahduttaa asiakasta. Huulirasvapuikkomme tuoksuu miedosti vaniljalta ja on valmistettu mm. tehokkaasti kosteuttavasta mehiläisvahasta.

Voit valita huulirasvapuikkomme värin useasta vaihtoehdosta ja puikkoon voidaan paina yrityksesi logo tai muu viesti.  Jokaisella käyttökerralla yrityksesi näkyvyys kasvaa!

Kaulanauhat

Kaulanauha on pitkäikäinen, mutta edelleen ajankohtainen tuote. Kaulanauhassa tärkeät pienet tavarat, kuten avaimet, pysyvät tallessa ja henkilöstökortit kulkevat mukana näkyvästi esillä.

Meiltä saat täysin itse suunnittelemasi kaulanauhat; voit valita kaulanauhaan haluamasi materiaalin, kiinnityksen, värin ja painatuksen.

Makeiset

Kukapa ei makeisista pitäisi! Makeiset tuovat energiaa messupäivään ja ilahduttavat vielä seuraavalla viikolla pitkän työpäivän jälkeen takintaskusta löytyessä.

Myös makeiset voidaan personoida yrityksesi tyyliin sopivaksi, esimerkiksi logollanne varustetulla käärepaperilla. Tutustu muhkeaan makeisvalikoimaamme täällä!

Messu-, lahja- ja give away -tuotteita joka lähtöön ja tarpeeseen

Yrityksesi viestiä parhaiten edistävän lahjatuotteen etsintä voi alkaa äkkiä huimata, sillä valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon!

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä – autamme löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut messuille tai muihin tapahtumiin.

kolibri@suomenkolibri.fi
03 3454 5000
Kalevantie 7, Tampere