Talvi

Heijastimet, taskulamput, huovat, kynttilät ja muut liikelahjat talveen

Talvikaudella voit muistaa asiakkaitasi, henkilöstöäsi tai sidosryhmien edustajia erilaisilla sesonkituotteilla. Erinomaisia liikelahjoja talvella ovat esimerkiksi heijastimet ja taskulamput, sillä pimeään vuodenaikaan ulkona liikuttaessa on erittäin tärkeää nähdä ja tulla nähdyksi. Kotona rentoutuessa puolestaan kynttilät ja huovat ovat mukavia ja luovat rauhallista, kiireetöntä tunnelmaa.

Meiltä monenlaiset heijastimet

Talvisesonkituotteiden valikoimissamme on tarjolla monia erilaisia heijastimia: magneettikiinnitteisiä heijastimia, klipsikiinnitteisiä heijastimia, käsivarren ympärille tulevia räpsy- tai lätkäheijastimia (tunnetaan myös nimellä slap wrap -heijastin) ja erillisellä vilkkuvalolla varustettuja heijastimia. Laadukkaat heijastimet ovat paitsi halpa henkivakuutus, myös aidosti käytännöllinen liikelahja ja give away -tuote edullisimmasta päästä.

Taskulamput tuovat valoa pimeyteen

Kompaktit mutta tehokkaat taskulamput tuovat valoa hämärän keskelle ja antavat lisänäkyvyyttä silloin, kun sitä tarvitaan. Laadukkaalla taskulampulla valaisee esimerkiksi pimeän lenkkipolun, hämärän kellarin tai varastokopin hyllyt. Sähkökatkoksen yllättäessä kotona on hyvä olla taskulamppu. Hyvälle ja valaisevalle taskulampulle onkin käyttöä jokaisessa taloudessa, mikä tekee siitä erinomaisen lahjatuotteen.

Huovat ja kynttilät rentoutumiseen

Talvi on erinomaista aikaa viettää laatuaikaa kotona rentoutuen. Kun ulkona tuiskuttaa lunta ja kylmä tuuli ujeltaa nurkissa, mikä olisikaan mukavampaa kuin sytyttää kynttilöitä ja vetäytyä sohvalle lämpimän viltin tai huovan alle. Kynttilät ja huovat ovatkin suosittuja ja käytännöllisiä liikelahjoja talvikaudella. Valikoimistamme löydät yllä mainittujen monet muutkin talvisesonkiin mainiosti soveltuvat liikelahjat, joista suuri osa voidaan myös personoida logolla tai muulla merkinnällä. Tutustu tarjontaamme alla ja tee oma tilauksesi!

Lue lisää

Talvi

Koko
Väri
Malli

Yhteensä 67 tuotetta