Mitä lahjaksi tekevälle?

30.9.2019

Valikoimistamme löytyy monenlaista lahjaa retkeilijälle, puutarhurille, kalastajalle ja nikkaroijalle. Yhdistävänä tekijänä kyseisissä lahjoissa on laadukas suomalainen merkki Fiskars. Fiskars settien valikoima on kattava ja tuotteita leimaa laadukkuus.

Retkeilijät ja eränkävijät nauttivat hyvistä varusteista

Retkeilijälle ja eränkävijälle suosittelemme Fiskars Retkeilijän settiä. Setistä löytyy käytännölliset tuotteet retkelle niin lähimetsään kuin pidemmällekin suuntautuvaan seikkailuun. Settiin kuuluu Fiskarsin X5-retkikirves, jolla sytykkeiden teko ja puun vuoleminen onnistuu helposti. Pienen kokonsa ansiosta kirves painaa vähän ja sitä voi kuljettaa jopa vyöllä. Lisäksi setistä löytyy harrastajan puukko näppärällä sormisuojalla sekä Fiskars Xtract puutarha ja retkisaha. Retkeilijälle soveltuu myös Fiskars Metsäpolku setti.

Fiskars X5 retkikirves

Kalastajan setissä huomioitu myös evästauot

Fiskars Kalastajan setti toimii lahjaksi niin aloittelevalle kuin myös kokeneemmallekin kalastajalle. Fiskars X5 -retkikirveellä syntyvät sytykkeet nuotioon, jotta evästauolla voi hyödyntää setissä olevaa teleskooppimakkaratikkua. Settiin kuuluu myös Rapalan klassikkoviehe, Rapala Shad Rap (Goldfish), joten voisi olettaa siiman kiristyvän.

Kotipuutarhuri arvostaa toimia työkaluja siinä missä kuka tahansa.

Fiskarsin Puutarhurin setti on oivallinen lahja, sillä siihen kuuluvilla Fiskars SingleStep -oksasaksilla nipsii helposti ja tehokkaasti puiden ja pensaiden oksia. Fiskars Xtract puutarha ja retkisaha taas pitää huolen hieman isompien oksien leikkuusta. Lisäksi setistä löytyy myös Fiskarsin X5 -retkikirves.

Fiskars Puutarhurin setti

Ilahduta palkituilla uutuuksilla.

Valikoimistamme löytyvät myös Fiskarsin uutuudet Norden sarjan kirveet. Suomessa Fiskarsissa valmistetut puuvartiset kirveet palkittiin Red Dot Design 2019 -palkinnolla. Palkinnon myöntämisen perusteena oli erinomainen tuotemuotoilu ja ominaisuudet. Hikkoripuusta valmistettu varsi tuo kirveelle luonnollisen tuntuman ja ilmeen. Kirvessarjan terä taas on erittäin terävä ja siinä käytetty pinnoite vähentää kitkaa sekä suojaa terää ruosteelta ja lialta. Fiskars Norden retkikirves setti sisältää sarjan retkikirveen sekä terottimen.

Fiskars Norden kirvessarja

Ota yhteyttä niin suunnitellaan setteihin sopiva merkkaus!

Kalevantie 7, Tampere

kolibri@suomenkolibri.fi
03 3454 5000