Fiskars Kalastajan setti

89.00  alv. 0%

Fiskars Kalastajan setti – toimiva lahja niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin kalamiehelle ja -naiselle

Fiskars Kalastajan setti on mukava lahja luonnossa viihtyvälle. Settiin kuuluu Fiskarsin X5-retkikirves, teleskooppimakkaratikku sekä Rapalan viehe. Tuotteet on pakattu helposti puhdistettavaan kangaslaukkuun, jossa on paljon taskuja.  Kysy tuotetta omalla merkkauksella!


Fiskars X5 -retkikirves
sopii sytykkeen tekoon ja vuolemiseen esimerkiksi nuotiota valmisteltaessa. Kirvestä on helppo kuljettaa mukana tai pitää vaikka vyöllä pienen koon vuoksi. Ergonomisesti muotoiltu kirves on tasapainoinen ja kevyt. Lisäksi oranssi väri helpottaa kirveen löytämistä maastossa.

Teleskooppimakkaratikku on pieneen kokoon pakkautuva kuparinen makkaratikku. Tikun pituus on avattuna n. 80 cm, pakattuna 26 cm. Tikussa on puinen kahva, jossa nahkahihna.

Rapala Shad Rap (Gold Fish) on yksi ensimmäisistä Lauri Rapalan suunnittelemista klassikkomalleista! Tieto sen pyyntitehosta on kiirinyt kalastajasukupolvelta toiselle, koska Rapala Shad Rap on maailmanlaajuisesti tunnetuin korkealla särkimäisellä “Shad” -balsarungolla varustettu kelluva vaappu. Suomessa se on ehkä kilpauistelijoiden eniten käyttämä vaappu. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös muihin Fiskarsin setteihin, kuten Fiskars Eränkävijän setti.