Fiskars Puutarhurin setti

99.00  alv. 0%

Fiskars Puutarhurin setti – erinomainen lahja viherpeukaloille

Fiskars Puutarhurin setti on erinomainen lahja puutarhanhoidosta kiinnostuneelle. Settiin kuuluu Fiskarsin X5-retkikirves, Xtract puutarha- ja retkisaha sekä SingleStep-oksasakset. Setti on pakattu helposti puhdistettavaan kangaslaukkuun, jossa on paljon taskuja. Kysy tuotetta omalla merkkauksella!


Fiskarsin X5-retkikirves
sopii sytykkeen tekoon ja vuolemiseen esimerkiksi nuotiota valmisteltaessa. Kirvestä on helppo kuljettaa mukana tai pitää vaikka vyöllä pienen koon vuoksi. Ergonomisesti muotoiltu kirves on tasapainoinen ja kevyt. Lisäksi oranssi väri helpottaa kirveen löytämistä maastossa.

Fiskars Xtract™ puutarha- ja retkisaha sopii tuoreiden puiden ja oksien leikkuuseen ja karsimiseen. Fiskars Xtract™ -sahan sisään vedettävän mekanismin ja kiinteän vyölenkin ansiosta sahaa voi kantaa ja säilyttää turvallisesti. Sahan kaksoishammastus on tehokas ja tekee tuoreen puun sahaamisesta vaivatonta. Ergonominen muotoilu, sormisuoja sekä tukeva SoftGrip™ kädensija.

Fiskarsin SingleStep-oksasakset ovat ergonomiset ja helpot käyttää. Niin ammattilaiset kuin harrastepuutarhuritkin arvostavat niiden hyvää hinta-laatusuhdetta ja leikkuutehoa. Kahvat ovat kestävät ja terät ruostumatonta terästä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös Fiskarsin puutarhasettiin!