Fiskars Retkeilijän setti

89.00  alv. 0%

Fiskars Retkeilijän setti – käytännölliset tuotteet vaellusretkille

Fiskars Retkeilijän setti sisältää tarvittavia tuotteita niin metsävaelluksille kuin pienempiin lähimetsäseikkailuihin. Settiin kuuluu Fiskarsin X5-retkikirves, harrastajan puukko muovitupella ja sormisuojalla sekä Xtract puutarha- ja retkisaha. Setti on pakattu helposti puhdistettavaan kangaslaukkuun, jossa on paljon taskuja. Kysy tuotetta omalla merkkauksella!

Fiskarsin X5-retkikirves sopii sytykkeen tekoon ja vuolemiseen esimerkiksi nuotiota valmisteltaessa. Kirvestä on helppo kuljettaa mukana tai pitää vaikka vyöllä pienen koon vuoksi. Ergonomisesti muotoiltu kirves on tasapainoinen ja kevyt. Lisäksi oranssi väri helpottaa kirveen löytämistä maastossa.

Harrastajan puukko on varustettu ergonomisella kädensijalla ja muovitupella sekä sormisuojalla.

Fiskars Xtract™ puutarha- ja retkisaha sopii tuoreiden puiden ja oksien leikkuuseen ja karsimiseen. Fiskars Xtract™ -sahan sisään vedettävän mekanismin ja kiinteän vyölenkin ansiosta sahaa voi kantaa ja säilyttää turvallisesti. Sahan kaksoishammastus on tehokas ja tekee tuoreen puun sahaamisesta vaivatonta. Ergonominen muotoilu, sormisuoja sekä tukeva SoftGrip™ kädensija.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös retkeilijälle sopiviin monitoimityökaluihin, kuten Leatherman Squirt PS 4 -malliin.