SACKit COBANA LOUNGE Pouf

180.00  alv. 0%

Tyhjennä

SACKit COBANA LOUNGE Pouf – tanskalainen laadukas design-brändi

SACKit COBANA LOUNGE Pouf. SACKit on tanskalainen laadukas design-brändi. Lounge rahi sopii sekä ulos että sisälle. Kangas on vettä hylkivää, kestää ilmankosteutta ja auringon paahdetta hyvin. Käytä rahia Cobana-säkkituolisi rahiana, sohvan puskina, lisäistuimena tai yhdistä se SACKit-tarjoilutarjottimeen luodaksesi pienen tarjotinpöydän – rahi on monikäyttöinen tuote.

Patio Serving Tray on monikäyttöinen tarjoilualusta ulko- ja sisäkäyttöön puusta ja kauniista tanskalaisesta designista. Massiivipuu ja pohjoismainen ilme antavat tarjottimelle klassisen muotoilun, joka sopii täydellisesti mihin tahansa moderniin kotiin. Tuo tarjotin mukaasi minne tahansa – olohuoneeseen, sänkyyn, terassille, puutarhaan tai luo tarjotinpöytä yhdistämällä tarjotin johonkin pussistamme.

Tarjotin ei kuuluu rahin hintaan!

Sateen jälkeen (tai kun tiedät sateen tulevan) suosittelemme kallistamaan rahin, jotta vesi ehtii valua pois ja rahi kuivuu hetkessä, koska kangas ei ime vettä. Suosittelemme suojaamaan rahisi kylmältä pitämällä sitä sisällä talven aikana.
Puhdista kevyesti kostealla liinalla. Tarvittaessa voit lisätä mietoa puhdistusainetta. Vaikka päällinen voidaan irrottaa, emme suosittele sen pesemistä, sillä käsin ommeltu ompeleet pussin reunalla voivat vaurioitua koneessa pestäessä.

Ota yhteyttä ja kysy merkkausvaihtoehdoista. Pyydä tarjous!

Ominaisuudet

  • Vettä hylkivä kangasta.
  • Koko 50 x 35 cm.

 

Tutustu myös SACKit Cobana Lounge Chair tuotteeseen.