Nahkainen RFID korttikotelo

19.50  alv. 0%

Tyhjennä

Nahkainen RFID korttikotelo suojaa maksukortit

Nahkainen RFID-korttikotelo on helppo ja tyylikäs vakuus maksukorttien suojaksi. Lähiluettavien maksukorttien tiedot voidaan lukea pitkänkin etäisyyden päästä. Oletko varautunut nykypäivän taskuvarkaiden tekniikan varalle? Lompakko on tärkeä varuste jokaiselle, ja siksi tahdomme tarjota parasta suojaa sinulle ja lompakkosi sisällölle.

RFID-lompakot ja -korttikotelot suojaavat siis maksukortteja etälukulaitteilta. Lähiluettava sirukortti välittää lukulaitteelle kaiken oleellisen tiedon mitä maksun siirtoon tarvitaan, jopa nimesi ja kortin numeron. Tämän vuoksi suojautuminen on tärkeää.

Korttikotelot omalla logolla ja useissa väreissä

Valitsemalla tehokkaan ja kätevän RFID-korttikotelon, jossa on tilaa sekä seteleille, kolikoille että muille korteille, olet varautunut tietomurtoa vastaan, suojannut varasi sekä omat tietosi. Korttikotelo on saatavilla omalla logolla ja useissa eri väreissä. Vaihtoehtoina merkkaukseen ovat sokkopainatus, kultaus, silkkipainatus tai kaiverrus. Kysy myös RFID-suojatuista luottokorttikoteloista!

Lompakko on valmistettu laadukkaasta keinonahasta, ja se on pehmeä, siisti ja kestävä. Korttikotelo lompakon sisällä on alumiininen. Kotelon alareunan painike nostaa kortit ylös saataville.

Korttikotelon ominaisuudet

  • – Tilaa seitsemälle (7) kortille
  • – Myös kannen taskussa tilaa parille käyntikortille
  • – Materiaali: PU-keinonahka ja alumiini
  • – Mitat: 65 x 95 x 14 mm
  • – Lompakot on pakattu lahjarasiaan, johon voidaan toteuttaa logomerkkaus

Hinnat alk. 12,00 €/100 kpl

Kysy tarjousta omalle määrälle ja painatukselle!