Garmin vívosmart 4 aktiivisuusranneke

119.00  alv. 0%

Garmin vívosmart 4 – tyylikästä aktiivisuuden seurantaa

Seuraa hyvinvointiasi ja aktiivisuuttasi

  • Ohuessa ja kätevässä aktiivisuusrannekkeessa1 yhdistyvät muodikas muotoilu, metalliset tehosteet ja kirkas, helppolukuinen näyttö
  • Sisältää edistyneen unen tarkkailun (esimerkiksi REM-unen) ja voi mitata veren happisaturaatiotason yön aikana ranteessa olevalla pulssioksimetrillä2
  • Kunnon ja terveyden seurantatyökaluja ovat rannesykemittaus,3 koko päivän stressimittaus, rentoutumisen hengitysajastin, maksimaalinen hapenottokyky ja Body Battery -energianseuranta
  • Oman suorituksen ajanotto esimerkiksi kävelyä, juoksua, voimaharjoittelua, joogaa ja allasuintia varten, yhdistämällä yhteensopivan älypuhelimen GPS-toimintoon voit seurata kävely- ja juoksulenkkejäsi tarkasti
  • Saat värinähälytyksen kaikista ilmoituksista, kuten puheluista ja tekstiviesteistä (tekstivastaukset ovat käytettävissä Android-laitteissa)
  • Akun virta riittää jopa 7 päiväksi (paitsi käytettäessä pulssioksimetrin unen seurantaa), ja ranneke on turvallinen myös uidessa ja suihkussa

vívosmart 4 -aktiivisuusrannekkeella voit korostaa tyyliäsi samalla, kun parannat kuntoasi. Ohut uintiin sopiva puettava laite sisältää runsaasti kuntoilu- ja hyvinvointiominaisuuksia, jotka edistävät terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Ranteessa olevalla pulssioksimetrilla voit arvioida veren happisaturaation nukkuessasi tai halutessasi milloin tahansa päivän aikana. Lisäksi laite mittaa sykettä ranteesta ja sisältää käteviä työkaluja, kuten koko päivän stressimittauksen, rentoutumisen hengitysajastimen ja maksimaalinen hapenottokyvyn mittauksen. Body Battery -energianseuranta osoittaa, milloin on paras aika olla aktiivinen ja milloin kannattaa levätä. Myös altaassa ja suihkussa turvallisen vívosmart 4 -rannekkeen akun virta riittää jopa 7 päiväksi, ja älykkäät ilmoitukset sekä värinähälytykset pitävät sinut ajan tasalla, kun olet liikkeellä (yhdistettynä yhteensopivaan älypuhelimeen).

 

Tyylikästä, fiksua suunnittelua

Ohut ranneke, josta on saatavilla useita värivaihtoehtoja, täydentää tyyliäsi erottuvalla muotoilullaan, metallisilla tehosteillaan ja kirkkaalla, helposti luettavalla näytöllään. Näyttö on käytössä vain tarvittaessa. Kun se on käytössä, se säätyy automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaan, joten se näkyy hyvin myös kirkkaassa auringonvalossa. vívosmart 4 sopii elämäntapaasi täydellisesti niin toimistossa, kuntosalilla kuin altaassakin.

 

Pulssioksimetri ranteessasi

vívosmart 4 -rannekkeen pulssioksimetri arvioi veren happisaturaatiota. Pulssioksimetrin mittaukset ovat riippuvaisia monenlaisista tekijöistä, kuten yleisestä terveydentilastasi ja kunnostasi. Pulssioksimetrin avulla voidaan mitata, miten keho käyttää happea. Ottamalla ominaisuuden käyttöön voit mitata happisaturaatiota yöllä tai tehdä yksittäisiä mittauksia milloin tahansa.

Edistynyt unen tarkkailu

Uni on tärkeää yleisen terveydentilan, hyvinvoinnin ja fyysisen suorituskyvyn kannalta. vívosmart 4 mittaa kevyen ja syvän unen sekä REM-unen vaiheita sekä liikkeitä yön aikana, jotta saat käsityksen siitä, miten nukut. Jos haluat lisätietoja, ota käyttöön pulssioksimetri, joka tarkkailee veren happisaturaatiota unen aikana. Kun heräät, voit tarkastella ja verrata unitilastojasi helposti Garmin Connect Mobile -sovelluksessa.

Optimoi kehon energia

vívosmart 4 -rannekkeen Body Battery -energianseuranta mittaa kehon energiavarastoja milloin tahansa analysoimalla stressi-, sykevaihtelu-, uni- ja suoritustietoja, jotta voit optimoida aktiivisuus- ja lepoajat suunnitellessasi päivääsi. Suuri luku osoittaa, että olet valmis aktiiviseen toimintaan, ja pienempi luku osoittaa, että tarvitset ehkä hiukan rentoutumista ja lepoa ennen harjoitusta. Body Battery -mittaus osoittaa myös arvoja viikkojen ajalta, jotta tiedostat, miten lähipäivät vaikuttavat oloosi tänään.

Optimoi kehon energia

Stressin seuranta vuorokauden ympäri

Koet todennäköisesti stressiä päivän aikana, mutta miten paljon? vívosmart 4 ilmaisee, onko päiväsi esimerkiksi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. vívosmart 4 laskee ja näyttää stressitasosi seuraamalla sykevaihteluasi (sydämenlyöntien aikaväliä). Garmin Connect -sovelluksessa voi ottaa käyttöön myös valinnaisen rentoutumismuistutustoiminnon. Jos stressitasosi nousee päivän aikana, saat värinähälytyksen ranteeseesi ja ilmoituksen rentoutumisajasta (“Hengitelläänkö hetki?”). Rentoutuksen hengitysajastin esittelee nelivaiheisen hengitystekniikan, joka todistetusti rauhoittaa sekä mieltä että kehoa.

Stressin seuranta vuorokauden ympäri

Seuraa aktiivista elämääsi

vívosmart 4 tervehtii sinua päivittäin henkilökohtaisella askeltavoitteella. Sen jälkeen se seuraa edistymistäsi ja näyttää sen. Se seuraa askelten lisäksi esimerkiksi kiivettyjä kerroksia, kulutettuja kaloreita ja tehominuutteja. Rannekkeessa näkyy myös liikkumispalkki, ja värinähälytykset muistuttavat, että on aika lähteä liikkeelle.

Seuraa harjoituksiasi

Esiladatuilla suorituksen ajanottotoimilla voit seurata esimerkiksi harjoitusaikojasi. Kun teet voimaharjoittelusuorituksen, laite arvioi harjoitukset, toistot ja sarjat sekä työskentely- ja lepoajat, joten voit jättää muistikirjan kotiin. Jos unohdat käynnistää ajanoton, vívosmart 4 -rannekkeen Move IQ® tunnistaa automaattisesti harjoitukset, kuten kävelyn, uinnin, pyöräilyn ja crosstrainer-harjoituksen ja jopa aloittaa tiettyjen suoritusten ajanoton. Yhdistämällä yhteensopivan älypuhelimen GPS-toimintoon voit seurata kävely- ja juoksulenkkejäsi tarkasti. Kun suoritus on valmis, se lähetetään Garmin Connect -verkkoyhteisöömme, jossa voit tarkastella ja muokata suorituksia sekä jakaa niitä yhteyksiesi ja kavereidesi kanssa.

Päivittäinen kunnon ja hyvinvoinnin seuranta

Ranteesta keräämiensä Elevate-syketietojen ja maksimaalisen hapenottokyvyn arvion avulla vívosmart 4 voi arvioida nykyisen kuntotasosi. Maksimaalinen hapenottokyky paranee tavallisesti, kun aerobinen kuntosi paranee. Maksimaalisen hapenottokykyarvion avulla vívosmart 4 pystyy arvioimaan myös kuntoikäsi, jota pystyt ehkä laskemaan ajan myötä kovalla työllä ja harjoittelulla. Lisäksi vívosmart 4 ilmoittaa, jos sykkeesi nousee odottamatta määrittämäsi kynnyksen yläpuolelle. Saat hälytyksen, jos olet ollut liikkumatta pidempään kuin 10 minuuttia ja sykkeesi pysyy asetetun hälytyskynnyksen yläpuolella.

Päivittäinen kunnon ja hyvinvoinnin seuranta

Pysy yhteydessä

Kun ranteessasi on vívosmart 4 -aktiivisuusranneke, sinun ei tarvitse valita oletko aktiivinen vai pysytkö yhteyksissä. Voit tarkistaa sään, hallita musiikkia, käyttää älykkäitä ilmoituksia, etsiä puhelimen ja jopa vastata valmiilla tekstivastauksilla (vain Android) sekä käyttää yhteisöpalvelujen ilmoituksia rannekkeen näytössä täysin ilman älypuhelinta.

Pysy yhteydessä

Jaa ja kilpaile

Voit seurata suorituksiasi ja saavutuksiasi helposti vívosmart 4 -rannekkeella. Aktiivisuusranneke synkronoi tiedot automaattisesti Garmin Connect -verkkoyhteisöömme, jossa voit seurata edistymistäsi, osallistua haasteisiin, ansaita värikkäitä ansiomerkkejä ja jopa jakaa tuloksiasi yhteisöpalveluihin. Garmin Connect on maksuton ja käytettävissä verkossa tai älypuhelimessa Garmin Connect -sovelluksen kautta.

1 Edellyttää alkumääritystä Garmin Connect- tai Garmin Express -sovelluksessa
2 Tämä ei ole lääkinnällinen laite eikä sitä ole tarkoitettu käytettäväksi sairauksien diagnosointiin tai seurantaan. Lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/ataccuracy. Pulssioksimetri ei ole käytettävissä kaikissa maissa.
3 Aktiivisuuden seurannan tarkkuus

Android on Google LLC:n tavaramerkki.

FirstbeatANTBluetooth