Garmin Venu 2/2s GPS-älykello

344.50  alv. 0%

Tyhjennä

Garmin Venu 2/2s GPS-älykello – aktiivisuuden seuranta

Kun elät terveellisesti, elät paremmin. Venu® 2-malliston laitteiden avulla löydät kehon ja mielen tasapainon. GPS-älykellossa on kattavat hyvinvoinnin ja suoritusten seurantaominaisuudet, jotka auttavat ymmärtämään paremmin, mitä kehossa tapahtuu. Kaikki liikunta tekee hyvää. Löydä uusia tapoja treenata käyttämällä kellon animoituja harjoituksia ja yli 25 sisäliikunta- ja GPS-urheilusovellusta. Ravitse sieluasi kuuntelemalla kelloon tallentamaasi lempimusiikkiasi. Et tarvitse puhelinta, vain pariliitetyt langattomat kuulokkeet. Laitteiden akunkesto on erinomainen. Venu 2:n akku kestää jopa 11 päivää ja Venu 2S:n jopa 10 päivää. Lataus tapahtuu nopeasti, ja pystyt seuraamaan hyvinvointiasi keskeytyksettä.

Kaksi kokoa ja Amoled-näyttö

Älykello on saatavissa kahdessa eri koossa. Molemmissa on kirkas AMOLED-näyttö.

Laitteen mitat (LxKxS):
Venu 2S: 1.6”x 1.6”x 0.48”(4.1x 4 x 1.2cm)
Venu 2: 1.8”x 1.8”x 0.48”(4.5x 4.5x 1.2cm)

Näytön koko:
Venu 2S: 1.1”
Venu 2: 1.3”

Näytön tarkkuus (LxK):
Venu 2S: 360 x 360
Venu 2: 416 x 416

Rannekkeen koko: 
Venu 2S: Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on 110-175 mm
Venu 2: Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on 135-200 mm

Akunkesto ja nopea lataus

Voit seurata hyvinvointiasi keskeytyksettä. Venu 2-mallin akku kestää jopa 11 päivää älykellotilassa ja jopa 8 tuntia GPS-tilassa musiikin kanssa, Venu 2S-malli puolestaan jopa 10 päivää älykellotilassa ja jopa 7 tuntia GPS-tilassa musiikin kanssa. Älykellojen lataus tapahtuu nopeasti ja niissä on virransäästötila.

Jatkuva hyvinvoinnin seuranta

Laitteen kattaviin hyvinvoinnin seurantaominaisuuksiin kuuluvat hyvinvoinnin tilannekuva, Body Battery™-energiatason seuranta, unenlaadun pisteytys, fitness-ikä, stressitason seuranta, jne.

Edistyksellinen unen-seuranta ja unenlaadun pisteytys

Seuraa eri univaiheita, sykettä1, stressitasoa, Pulse Ox2-anturia ja hengitystä. Laite pisteyttää unen laadun ja antaa vinkkejä siitä, miten unen laatua voisi parantaa.

Health Snapshot™

Kirjaa kahden minuutin jakso, jolloin tallennetaan tärkeimmät tiedot, joihin kuuluvat syke1, sykevälivaihtelu, Pulse Ox2, hengitystahti ja stressitaso. Sitten voit luoda raportin tiedoista yhteensopivaan älypuhelimeen ladatussa Garmin Connect™-sovelluksessa.

Fittnes-ikä

Laite arvioi kronologisen iän, viikoittaisen aktiivisen liikunnan, leposykkeen ja painoindeksin tai kehon rasvaprosentin perusteella, onko kehosi nuorempi vai vanhempi kuin sinä itse.

Hiit-harjoitukset

Uudessa lajiprofiilissa on erilaisia ajastimia, joilla on helppo seurata HIIT-harjoituksia, mm. AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja mukautetut treenit. Aseta kierrosten määrä, harjoittelu-/lepointervallit, jne.

Edistyksellinen voimaharjoittelu

Yksityiskohtainen lajiprofiili tuo skaalauksen ja henkilökohtaiset voimaennätykset kellon näytölle. Näet myös kuvassa, mitä lihasryhmiä olet juuri treenannut.

GPS ja sisäliikunta-sovellukset

Uusia keinoja pitää itsesi liikkeessä. Laitteesta löytyy yli 25 sisäliikunta- ja GPS-sovellusta, mm. kävely, juoksu, pyöräily, HIIT-harjoittelu, uinti, golf, vaeltaminen, sisäkiipeily.

Älykkäät ilmoitukset

Näet puhelut, tekstiviestit ja some-ilmoitukset suoraan kellon näytöltä, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan Android™- tai iOS-älypuhelimeen.

Musiikki

Lataa jopa 650 kappaletta kelloon, mm. soittolistoja Spotify®-, Amazon Music- tai Deezer4-suoratoistopalveluista. Musiikkia voi kuunnella ilman puhelinta, kun laite on pariliitetty langattomiin kuulokkeisiin (lisävaruste).

Garmin Pay™

Garmin Pay™-lähimaksulla5 ostokset maksetaan kätevästi kellolla, joten käteisen ja kortit voi jättää kotiin.

 

Tutustu myös Garmin vívosmart 4 aktiivisuusranneke tuotteeseen.