Fiskars Hard Face aloitussetti

120.90  alv. 0%

Fiskars Hard Face aloitussetti

Fiskars Hard Face -setti sisältää kattilan ja paistinpannun. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Hard Face -sarja on suunniteltu vaativimpaankin arjen ruuanlaittoon.

3,5 litran kattila on modernin muotoilun taidonnäyte. Kattila on täydellinen maito-, kerma- ja juustopohjaisten ruokien valmistukseen ilman ainesten tarttumista kasarin pohjaan, sillä tarttumaton nelikerroksinen Hardtec Superior+™ PTFE -pinnoite on nyt entistäkin pitkäikäisempi ja naarmunkestävämpi. Kattilan silikonireunaisessa kannessa on kaksi erilaista kaato-ominaisuutta keittoveden poistamiseksi, lisäksi kannen muotoilu tekee kattilasta myös hiljaisen käyttää. Kattilan kahvat takaavat hyvän otteen ja pysyy ihanan viileinä.

Hard Face 24 cm paistinpannun paksu alumiinirunko kuumenee tehokkaasti ja tasaisesti – pannu sopiikin aivan kaikenlaiseen paistamiseen. Sen tarttumaton nelikerroksinen Hardtec Superior+™ PTFE -pinnoite on nyt entistäkin pitkäikäisempi ja naarmunkestävämpi eikä sisällä PFOA- ja PFOS-yhdisteitä.

Tuotteissa on pinnoitettu ja innovatiivinen energiapohja, joka tekee kokkaamisesta 50 % nopeampaa ja säästää energiaa keraamisilla liesillä jopa 30 %. Toimii kaikenlaisilla liesillä ja on konepesun kestävä. Uuninkestävä aina 150 asteeseen saakka. Kestää maksimissaan 240 asteen paistolämpötilan.

Mitat: paistinpannu 24 cm, kattila 3,5 l