Suomen Kolibri x BU Training Center

20.1.2022

Lähde matkalle kohti terveellisempää elämää

BU Training Centerin ja Suomen Kolibrin kanssa

Suomen Kolibri ja BU Training Center ovat aloittaneet yhteistyön. Suomen Kolibrin yritysasiakkaat saavat mm. vaihtuvia etuja ja vinkkejä treeneihin.

BU Training Center on uusi Tampereen keskustassa sijaitseva treenikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita henkilökunnan hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Treenikeskuksella on yli 600 m² kuntosalitilat, joissa on kattavat puitteet toiminnalliseen harjoitteluun ja ryhmäliikuntaan. Samoista tiloista löytyvät myös fysioterapeutit, PT:t, valmentajat ja hieroja. Erilaiset valmennukset ja hyvinvointiluennot onnistuvat myöskin.

Tilastollisesti tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat n. 90 % syypäänä sairauspoissaoloihin. Toinen alati kasvava sairauslomien aiheuttaja on uupumuksen aiheuttama työkyvyttömyys. Näitä pystytään välttämään lähes samalla prosenttiosuudella säännöllisellä liikunnalla ja lihaskuntoharjoittelulla. Siksi Bu Training tiimi on kehittänyt uudenlaisen palvelun mikä kulkee nimellä VOIMAA ON! VOIMAA ON-valmennuksen tavoitteena on kasvattaa jokaisen osallistujan fyysistä sekä henkistä kapasiteettia. Tutustu valmennukseen osoitteessa www.butc.fi/yrityksille

BU Training Centerin hoitaessa treenit, Suomen Kolibrilta löydät varusteet onnistuneisiin TYHY-päiviin ja treenihetkiin. Hommaa koko porukalle tiimipaidat yrityksen merkkauksilla tai juomapullot, joihin saat yrityksen logot ja personoit työntekijöiden nimillä jokaiselle oman treenipullon. Ei mene salilla eikä työpaikalla juomapullot sekaisin! Tiimivarusteet yrityksen logolla vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta.

New Classic naisten T-paita

New Classic miesten T-paita

Printer Run Lady tekninen T-paita

Printer Run miesten tekninen T-paita

Kings 106 miesten T-paita luomupuuvilla

Venice 103 naisten T-paita luomupuuvilla

Tutustu Suomen Kolibrin valikoimaan tästä.

BU Training Centerin tarjontaan pääset tutustumaan täältä.