Joululahjat yrityksille – muista asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

10.11.2021

Joululahjat yrityksille – muista asiakkaita

ja yhteistyökumppaneita

Joulun alla on aika muistaa asiakkaita ja yhteystyökumppaneita joululahjoilla. Joululahjalla osoitetaan kiitosta kuluneesta vuodesta ja toivotaan hyvää yhteistyötä myös seuraavana vuonna. Joululahjavalikoimastamme löydät tarkkaan harkittuja ja rakennettuja yrityksille sopivia tuotteita ja tuotekokonaisuuksia. Suosimme valikoimassamme ympäristöystävällisiä ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja materiaaleja. Tuotteiden valinnassa olemme kiinnittäneet huomiota hyvään laatuun ja kestävyyteen, jolloin lahja muistuttaa yrityksestänne vielä pitkän ajan jälkeen. Halutessa tuotteisiin saadaan vaivattomasti lisättyä myös yrityksenne logo.

Lahjahankinnoissa palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä joustavasti ja ammattitaitoisesti. Toimitamme joululahjat nopeallakin aikataululla, suoraan omalta varastoltamme. Tarvittaessa joululahjat voidaan säilyttää varastollamme, paketoida ja toimittaa suoraan lahjansaajalle.

Joululahjavinkkimme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Parhaat yrityslahjat ovat sekä käytännöllisiä että kestäviä. Lue alta vinkkimme laadukkaista joululahjoista, joilla kiität asiakkaita ja yhteystyökumppaneita hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Dorren laadukkaat skandinaavista designia olevat veitsisetit ovat häikäisevän kauniita, ja veitset pysyvät hyvin otteessa kahvan non-slip pinnoituksen vuoksi. Akira-veitsisetistä löytyy kolme keittiön kulmakiveä eli terävät veitset joka tilanteeseen. Noriko-veitsisetissä on veitsien ohella myös paistihaarukka, laadukas veitsisetti tekee kinkun leikkaamisesta vaivatonta.

Langattomat Prixton nappikuulokkeet ovat erinomaiset kuulokkeet työntekoon. Sisäänrakennettu mikrofoni ja integroitu handsfree-toiminto sujuvoittavat Teams-palavereja ja vastaan otat vaivattomasti puheluita niin toimistolla kuin liikenteessä. Hyvillä kuulokkeilla palaveri onnistuu missä vaan. Langattomat kuulokkeet ovat käytännöllisyytensä ansiosta oivallinen yritysjoululahja.

Koivuviiluvati konvehdeilla tai Visukoivuvati konvehdeilla lahjalaatikossa on tyylikäs lahja kotiin tai toimistoon. Avainlipulla varustetut puuvadit on valmistettu Suomessa käsityönä ja ne sopivat tarjoiluun ja sisustusesineeksi. Fazerin konvehdit ovat klassinen ja maistuva valinta jouluherkuiksi. Kotimainen Koivuvati konvehdeilla sopii täydellisesti lahjaksi ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille – lahjaksi ripaus suomalaista muotoilua ja klassikko herkkuja. Jaa pala suomalaista jouluperinnettä valitsemalla lahjaksi Suomi-piparkakkumuotti ja Poikain Parhaat käsityöläisglögi.

Sarpaneva termoslasit ja Blossa glögi- setti. Timo Sarpanevan suunnittelemat Sarpaneva termoslasit ovat tyylikkään pelkistetyt ja funktionaaliset. Kuumien juomien nauttimiseen suunnittelut lasit ovat kuumuuden kestävää lasia, joissa on silikoniraidat, joiden ansiosta kuuman lasin kädessä pitäminen onnistuu vaivattomasti ja ne tarjoavat pitävän otteen lasista.

Katso lisää verkkokaupasta

Tutustu koko joululahjavalikoimaamme verkkokaupassamme.

Kaikissa joululahjoihin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa asiantunteva henkilökuntamme. Soita, laita viestiä tai poikkea toimistollamme!

Jäikö joululahjojen hankkiminen viimetinkaan? Kysy meiltä varastotuotteista ja koostetaan sinun tarpeisiisi sopivat lahjat.