Syksyn uutuudet

27.10.2021

Syksyn uutuudet ovat jo täällä – omalla merkkauksella tai toteutuksella

Syksyn illat ovat pimeät ja kylmät. Siksi olemme tehneet listan tuotteista, jotka tekevät syksyn ulkoilusta turvallisemman ja lämpimän. Eli pehmeä neulottu pipo, lämmin kudottu pipo omalla designilla ja heijastavat hanskat. Ulkoilun lisävarusteisiin kuuluu kätevä juomapullo kantokahvalla ja minivarustelaukku, johon voi laittaa sekä rahaa että kaikkia pieniä esineitä talteen.

Jokainen tuote on saatavilla omalla logolla tai designilla. Autamme mielellämme valinnassa ja suunnittelussa. Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja kysy lisää.

Pyydä tarjous!

RPET- pipoRPET- pipo

Luontoystävällinen, pehmeä ja lämmin neulottu hattu RPET -polyesteristä. Pipo on valmistettu kierrätetystä muovista, joka edistää muovijätteen uudelleenkäyttöä ja edistää planeetan kestävyyttä. Käännetty reuna ja saatavana useissa eri väreissä. RPET merkki sivussa.

Ominaisuudet:

  • Polyesteri RPET
  • Värit harmaa, navy ja musta
  • Yksi koko

á 5,50 €

 

 

Heijastavat hanskat pimeässä

Kevyesti topatut heijastavat hanskat jotka pitävät kädet lämpöisinä ja parantavat näkyvyyttä pimeällä.

Ominaisuudet:

  • Päällyskangas: 60 % polyamidia, 40 % polyesteriä
  • Vuori: 100 % polyesteriä
  • Toppaus: 100 % polyesteriä
  • Yksi koko

á 9,50 €

 

 

Gessi juomapullo

Gessi juomapullo

Kestävä Gessi juomapullo, kuparieristetty kaksinkertainen tyhjiörakenne, joka pitää juomasi kuumana 12 tunnin ajan ja kylmänä 48 tuntia. Rakenne estää myös kondensoitumisen pullon sisällä. Ruostumattomassa teräskierrekannessa on kätevä kantokahva. Kaksi suuaukkoa helpottavat pesua ja täyttöä. Pullon tilavuus on 590 ml. Ruostumaton teräs.

á 19,50 €

 

 

Subterra PowerShuttle -minivarustelaukku

Lisävarustepussi, jossa on järjestelytaskut ja -silmukat, jotka sopivat erinomaisesti kaapeleille, nappikuulokkeille, sovittimille tai muille pienille esineille. Mahtuu helposti käsilaukkuun tai reppuun tai pitämään pienet tavarat järjestyksessä esimerkiksi lentoyhtiön istuintaskussa.

Ominaisuudet:

  • Nylon eli polyamidi materiaali
  • Väri musta
  • Yksi koko

á 24,00 €

 

 

Pipo omalla designilla ja logolla

Pipo omalla designilla ja logolla voidaan kutoa kokonaan omalla värityksellä. Pipoon saadaan esimerkiksi kuva tai teksti, ja pipo sisältää brodeeratun logon eteen noin koossa 5 x 5 cm.
Pipo on lämmintä ja pehmeää kudottua akryyliä. Pipossa on kaksivärinen tupsu brändivärien mukaisesti. Neulos on joustavaa mahdollistaen helponPIPO OMALLA DESIGNILLA MCM One size mitoituksen. Saatavana kääntöreunalla tai suorana mallina.

Tehdään brändillenne sopiva ja näkyvä asuste talvikauteen!

Kysy hinta omalle määrälle merkkauksella. Määrät alkaen vain 50 kpl.

á 14,90 €