Etusivu/Artikkelit/blogi/Erotu massasta räätälöidyillä liikelahjoilla

Erotu massasta räätälöidyillä liikelahjoilla

Liikelahjat ovat tehokas keino sekä jäädä potentiaalisen asiakkaan mieleen että vahvistaa nykyistä asiakkuutta.

Käyntikortit ja mainoslehtiset jäävät helposti pölyttymään työpöydän laatikkoon tai lentävät suoraan paperinkeräykseen. Käytännöllinen liikelahja puolestaan ilahduttaa saajaansa sekä ujuttaa yrityksesi nimeä käyttäjänsä alitajuntaan jokaisella käyttökerralla.

Yrityksen nykyiselle asiakkaalle liikelahja luo tunteen erityisyydestä; pieni muistaminen ilahduttaa aina sekä saa asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi ja huomioiduksi. Liikelahja on helppo ja edullinen keino luoda lisäarvoa asiakkaalle ja täten sitouttaa häntä entistä vahvemmin yritykseesi.

Erilaisia liikelahjavaihtoehtoja on tarjolla yhtä monta kuin on yrityksiä ja heidän asiakkaitaankin. Miten ihmeessä sitä erottuisi muiden yritysten tarjoamien liikelahjojen joukosta? Mikä tuote kuvastaisi parhaiten juuri meidän yrityksemme brändiä ja puhuttelisi meidän asiakkaitamme?

Luota ammattilaiseen: suunnittelemme yhdessä kanssasi uniikin ratkaisun

Jos sopivan liikelahjan valinta tuottaa vaikeuksia, eikä pitkästä etsinnästä ja vaihtoehtojen kartoituksesta huolimatta löydä sitä oikeaa – älä epäröi luottaa ammattilaiseen.

Me Suomen Kolibrilla olemme liikelahjojen asiantuntijoita ja autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun yritystäsi kuvaavan ja asiakkaitasi ilahduttavan liikelahjan. Jos valmiista tuotevalikoimastamme ei löydy sopivaa liikelahjaa, voimme suunnitella yhdessä kanssasi juuri teidän tarpeitanne vastaavan yksilöllisen ratkaisun!

Tuotteen räätälöinnillä lopputulos on persoonallinen. Räätälöinnin avulla tuote voidaan viimeistellä pienimpiäkin yksityiskohtia myöten, jolloin se välittää varmasti juuri oikeanlaista viestiä. Uniikki liikelahja erottuu massasta ja jää asiakkaiden mieleen.

Kerro meille ideoistasi, niin suunnittelemme yhdessä juuri teille sopivan, ainutlaatuisen ratkaisun. Räätälöimme asiakaslähtöisesti toiveidesi mukaisen kokonaisuuden ja huolehdimme tyylikkäästä visuaalisesta toteutuksesta. Valmiit tuotteet toimitamme haluamaasi osoitteeseen tai vaikkapa suoraan asiakkaallesi. Kätevää, eikö vain!

Tutustu räätälöitäviin tuotevaihtoehtoihimme!

Muistikirjat

Uniikki muistikirja on käytännöllinen ja tyylikäs lahja. Muistikirjamme ovat metallikierteisiä ja käytännöllistä A5-kokoa.

Räätälöityyn muistikirjaan voit valita esimerkiksi kansien pintamateriaalin (matta, kiiltävä, soft-touch), kierteiden värin, sisäsivujen tyylin (viivoilla tai ilman) sekä kansien ja sivujen ala- tai yläviitteiden painatukset.

Kestokassit

Kestokassi on ympäristöystävällinen lahjavaihtoehto, jolle löytyy varmasti käyttöä joka taloudessa. Kätevä kestokassi kulkee mukana pienessä tilassa ja korvaa erinomaisesti kertakäyttöiset muovikassit. Kestävällä kassillamme kannat myös painavammat ostokset luotettavasti kotiin saakka.

Kestokassi on hyvä vaihtoehto myös messutuotteeksi, sillä sen sisään voit näppärästi sujauttaa esimerkiksi käyntikorttisi ja muuta materiaalia! Värin ja painatukset voit suunnitella itse, joten kassi on varmasti uniikki. Autamme tarvittaessa kassin suunnittelussa ja aineiston toteutuksessa.

T-paidat

Mainospaidan avulla viestit selkeästi yrityksesi toimitiloissa tai messuilla, ketkä kuuluvat henkilökuntaan. Mainospaita on myös oiva lahja, joka sopii ihan jokaiselle!

Voit suunnitella mainospaitasi painatuksen tai brodeerauksen itse, sekä valita myös sopivan mallin ja värin. Paitoja löytyy laajassa väri- ja kokovalikoimassa, joten löydät varmasti teille täydellisen vaihtoehdon.

Voit lukea lisää laajasta mainospaitavalikoimastamme täältä.

Vain taivas on rajana liikelahjaparatiisissamme!

Mikäli edellä mainitut esimerkit eivät vielä sytyttäneetkään, ei hätä – laajasta valikoimastamme löydämme varmasti sopivat tuotteet räätälöitäväksi teidän tarpeisiinne!

Olivatpa visiosi jo valmiit tai suunnitelmasi täysin avoinna – ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ajatuksesi! Suunnitellaan yhdessä täydellinen ja yksilöllinen liikelahja juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Poikkea Tampereen toimipisteellämme, soita tai nakkaa viestillä – me olemme täällä sinua varten.

kolibri@suomenkolibri.fi
03 3454 5000
Kalevantie 7, Tampere