Etusivu/Artikkelit/blogi/Liikelahjat ilahduttavat myös lomakaudella

Liikelahjat ilahduttavat myös lomakaudella

Oletpa sitten lähettämässä työntekijöitäsi kesälomille, järjestämässä tai osallistumassa tapahtumiin, tai muistamassa asiakkaitasi, kannattaa lahjaideoita pohtiessa muistaa aina ajankohtaisuus ja käytännöllisyys. Vielä ehdit tilaamaan kesän toivotuimmat liikelahjat, joiden avulla pysyt mielessä lomafiilistelyjenkin keskellä!

Tyyli edellä rannalle: kylmälaukku, olkalaukku tai jumppakassi lähtee mukaan kuin huomaamatta

Liikelahja on parhaimmillaan, kun se on käytännöllinen ja täyttää lahjan saajan käyttötarpeita. Esimerkiksi brändätty kori tai kylmälaukku lähtee aivan huomaamatta rantareissuun mukaan, jos se on näppärä ja kestävä. Juuttikori Thermo ja Sortino olkalaukku ovat samanaikaisesti tyylikkäitä ja myös äärimmäisen käytännöllisiä. Kevyempänä ratkaisuna jumppakassikin on varmasti mieluisa lahja monelle.

JUUTTIKORI THERMO SK40100 KUVA

Ole helletapahtumien lempikoju, muista nesteytys!

Kun lämpötilat huitelevat ennätyslukemissa, olet takuuvarma suosikkikohde tapahtumissa, kadulla – ihan missä tahansa, jos tarjoilet jakolahjana korttien ja karkkien sijasta vettä. Tilaa meiltä vesipulloja räätälöidyllä etiketillä, niin brändisi saa vaivatonta ja tehokasta näkyvyyttä, pyytämättäkin. Pullot ovat myös pantillisia, jolloin ne eivät jää jalkoihin pyörimään ja osoitat vastuullisuutta ympäristöstä. Pitkäaikaisempana kylkiäisenä voit pistää mukaan brändätyn pullopidikkeen, jonka avulla vesipullo kulkee näppärästi mukana ilman kassiakin.

Jos kuitenkin päätät mennä perinteisesti karkit edellä, kannattaa helteillä kääntyä kovien namien puoleen ja unohtaa suklaat. Nappaa mukaan omalla logolla tehtyjä Yeppoksia tai kaksivärisiä karamelleja joilla erotut joukosta.

vesipullo omalla etiketillä

Kokoa lomailevalle työntekijälle selviytymispakkaus lounaan hinnalla

Kuumin kesälomakausi on juuri käynnistymässä, vielä ehdit kuitenkin muistaa lomansa ansainnutta työntekijää valikoimistamme kootulla kesän hauskimmalla must have -selviytymispakkauksella, joka kustantaa sinulle vain yhden lounaan verran:

– Retroaurinkolasit 1.95 €
– Minituuletin 2.70 €
– Frisbee 1.75 €

= 6,40 €

Suunnitellaan yhdessä, miten saamme valitsemistasi tuotteista yrityksesi näköisiä!

Kalevantie 7, Tampere

kolibri@suomenkolibri.fi
03 3454 5000