Sprout istutettava lyijykynä

Pyydä tarjous!

Tyhjennä

Sprout istutettava lyijykynä – viestii vastuullisuudesta

Sprout istutettava lyijykynä on 100% luonnollinen ja myrkytön tuote, jonka toisessa päässä on GMO-vapaita siemeniä. Lyijykynistä jää väkisinkin jäljelle hukkapätkä, kun kynä kuluu liian lyhyeksi. Istutettava lyijykynä tarjoaa tähän pulmaan hauskan ratkaisun.

Kynän istuttaminen pois heittämisen sijaan on pieni muutos kohti kestävämpää tulevaisuutta. Istutettavilla kynillä voi viestittää tehokkaasti yrityksen ekologisia arvoja.

Lyijykynän siemenet voi valita kymmenestä eri vaihtoehdosta yrttejä, vihanneksia ja kukkia. Kynän takaosaan tulee kaiverrus, jossa lukee siemenen nimi. Keskiosaan on saatavilla kustomoitu kaiverrus, jossa on esimerkiksi yrityksen logo tai slogan. Myös kynien pakkaukset ovat kustomoitavissa. Pakkauksen takaosasta löytyy ohje siemenien kylvämiseen ja kasvatukseen. Pakkaukseen, jossa on useampi kynä on mahdollista saada myös valikoima eri siemeniä.

Pakkauskoot: 1 kpl kynä, 3 kpl kyniä, 5 kpl kyniä
Valittavana olevat siemenet: auringonkukka, päivänkakkara, neilikka, lemmikki, kirsikkatomaatti, chia, basilika, korianteri, tinjami, salvia

Pyydä tarjous useamman kynän pakkauksista, joissa lajitelma eri siemeniä.

Katso myös Sprout istutettava värikynä