Tuotekuvaus

Sarpaneva termoslasit ja Blossa glögi -setti

Sarpaneva termoslasit Blossa glögi -setti on erinomainen joululahja.
Sarpanevan tyylikkään yksinkertaiset ja funktionaaliset termoslasit ovat mukava lahja kesäkaudelle tai glögimukeiksi. Mukana maukas punavinipohjainen Blossa glögi, jonka maussa kardemummaa, inkivääriä ja neilikkaa.

Sarpaneva termoslasit on Design House Stockholmin tuotantoa. Timo Sarpaneva on yksi Suomen kuuluisimpia suunnitelijoita, joka on suunnitellut tuotteita eri merkeille, kuten Iittalalle.

Lasisissa termosmukeissa on silikoniset raidat. Ne tarjoavat pitävän otteen ja suojaavat sormia kuumalta ja kylmältä juomalta.
Lasi on kirkasta kuumuuden kestävää lasia eli 30 % vahvempaa kuin tavallinen lasi. Silikoniraidat ovat mustat. Termoslasin voi pestä tiskikoneessa ja se on mikronkestävä. Tilavuus 33 cl. Lasit toimitetaan tuotepakkauksessa jossa on aina 2 kpl termoslaseja. Lasipakkaus koko 18,5 x 9,5 x 11,5 cm.

Blossa on yli sadan vuoden kokemuksella valmistettu punaviinipohjainen runsaan mausteinen alkoholiton glögi. Kirsikkainen, vadelmainen, neilikkainen, kanelinen, kardemummainen, kevyen inkiväärinen. Blossa Alkoholfri Glögg -juoman pohjana on täyteläinen punaviini, minkä ansiosta se säilyttää perinteisen viinimäisyytensä myös alkoholin huolellisen poistamisen jälkeen. Grönstedtiltä Tukholman vanhasta kaupungista. Kaikki Blossa-tuoteperheen glögit pohjautuvat samaan perusreseptiin. Blossan maku syntyy ainutlaatuisesta mausteseoksesta, jossa on muun muassa kardemummaa, inkivääriä ja neilikkaa.

Hinta sisältää 2 kpl termoslaseja ja alkoholittoman Blossa glögin 0,75 l.