Ocean Bottle vesipullo

45.90  alv. 0%

Tyhjennä

Ocean Bottle 500 ml:n tyhjiöeristetty vesipullo

500 ml:n Ocean Bottle -pullossa on tyhjiöeristys, joka pitää juomat kuumina jopa 8 tuntia ja kylminä jopa 18 tuntia. Jokainen Ocean Bottle -pullo on täysin hiilineutraali ja yhtä pulloa kohtaan kerätään 1 000 muovipulloa rannikolla asuvien yhteisöjen toimeentulon parantamiseksi. Pullo on valmistettu kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä ja kierrätetystä merien rannikolta kerätystä muovista. NFC-älysirun avulla voidaan kerätä lisää muovia jokaisella täyttökerralla. Kaksoisavaamismekanismin ansiosta pullo on helppo puhdistaa ja täyttää ja vuotoa estävässä kannessa on kätevä kantolenkki. Pullo on konepesun kestävä eikä se sisällä BPA:ta.

Katso myös Ocean Bottle -termosmuki.

Mitat: 21,7 x 6,8 cm, tilavuus 500 ml.
Materiaali: 70 % kierrätetty ruostumaton teräs, 10% PET-muovi, 10% kierrätetty PET-muovi ja 10% silikoni.

Ocean Bottle – ratkaisu muovikriisiin

Ocean Bottle on vuonna 2019 lanseerattu B Corp -sertifioitu uudelleenkäytettävien juomapullojen tuotemerkki. Jokainen myyty Ocean Bottle rahoittaa 1 000 valtameriin joutuneen muovipullon keräämisen ennen kuin ne päätyvät veteen.

Palkittu Ocean Bottle auttaa tukemaan rannikkoyhteisöjä, joissa keräilijät voivat vaihtaa muovin rahaksi ja saada käyttöönsä sosiaalisia resursseja, kuten terveydenhuoltoa, koulutusta, mielenterveystukea ja taloudellista turvaa.

Ocean Bottle on valmistettu kierrätetystä valtamerten rannikoilta kerätystä muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Pullo on suunniteltu huolella niin, että sen voi ottaa mukaan kaikkialle. Sen kaksoiskannen ansiosta voit täyttää pullon millä tahansa jäästä kahviin ja smoothieihin, siemailla sitä mukavasti matkalla ja puhdistaa sen helposti päivän päätteeksi.