MealKit BIO ruokailusetti

22.50 

Tyhjennä

MealKit BIO ruokailusetti retkelle tai toimistolounaalle

MealKit BIO on astiasarja, joka tekee ruokailusta helppoa niin työpaikalla, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. MealKit BIO ruokilusetti sisältää kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen, valmisteluun ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin. Ruokailusetin valmistaja on laadustaan tunnettu Light My Fire Sweden.

Osat: Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike Spork BIO:lle), kokoon taittuva Pack-up-Cup BIO juomakuppi juomakannella, leikkuulauta siivilällä, Spork Original BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi) sekä kaksi eri kokoista ja muotoista tiivistä SnapBox BIO- pikkurasiaa, jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina. Toimitetaan joustavan valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Ominaisuudet

Pinottava. Konepesun- ja mikronkestävä (paitsi Pack-up-Cup), helppo puhdistaa. Kelluu.
MealKit BIO ruokailusetin lautasen, kannen, kahden erikokoisen SnapBox-rasian ja leikkuulaudan materiaalista 96 % on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
Pack-Up-cup:
yläosa: 96 % on sokeriruo’osta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
alaosa: 20 % on sokeriruo’osta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro ja ISCC sertifioitu.

Spork O BIOn materiaalista 15 % on maissista valmistettua GMO-vapaata biopohjaista muovia.

Mitat: 194 mm/sivu, kork. 61 mm. Kokonaisuuden paino 384 g.
Tilavuudet: Syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box original BIO 170 ml, Snap Box oval BIO 320 ml, Pack-up-Cup BIO 260 ml.

MealKit BIO ruokailusetti on pakattu M-kokoiseen CircBag-pussiin. Verkkopussi on valmistettu kierrätyspulloista ja siinä on nyörikiinnitys.

Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.