Herschel Retreat™ reppu 23 l

125.90  alv. 0%

Tyhjennä

Herschel Retreat™ reppu 23 l

Herschel Retreat™ -reppu on olennainen osa päivittäistä matkaasi. Runsaasti taskuja sisältävä ja vastuullisista EcoSystem™-materiaaleista valmistettu reppu on suunniteltu säilyttämään ja järjestämään tarvikkeesi siististi. 600D-kangas on valmistettu 100 % kierrätetyistä vesipulloista. Materiaali on vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta. Tietokonetasku on topattu ja fleecevuorattu, jotta se suojaa 15″/16″ -kannettavaa tietokonettasi. Helppokäyttöinen U-kiristysnyöri, kätevä vetoketju takana ja kaksi laajenevaa vesipullotaskua. Herschel Retreat™ -reppu on tilava, 23 litraa. Kaikki tarvittava on ulottuvillasi.

Materiaali: GRS-sertifioitu kierrätetty polyesteri.
Mitat: 46 x 28 x 15 cm.

Put yourself out there

Herschel Supply valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. Ajattomat Herschel- laukut on suunniteltu Vancouverissa, Kanadassa. Ne ovat toiminnallisia ja jokaisella tuotteella on Herschelin signature-takuu. Vuodesta 2009 lähtien Herschel on aina ollut valmis ottamaan riskejä. He innovoivat jatkuvasti, kasvattavat yhteisöään, vähentävät ympäristövaikutuksiaan ja lähtevät rohkeasti uusiin suuntiin. He ovat eksyneet uusiin kaupunkeihin, saaneet elinikäisiä ystäviä eri puolilta maailmaa, tehneet matkoja ilman GPS:ää ja tutkineet matkan varrella monia luovia harrastuksia.

Itsensä likoon laittaminen ei ole helppoa. Se tarkoittaa, että on astuttava mukavuusalueensa ulkopuolelle ja kokeiltava jotain uutta. Se voi olla aluksi pelottavaa, mutta se johtaa myös elämän parhaisiin puoliin. Elämme innostaaksemme muita ottamaan tuon harppauksen. Minne ikinä oletkin matkalla, Herschel on täällä auttamassa sinua pakkaamaan tulevaisuutesi mahdollisuuksiin.