Finlayson Lino pellavapussilakanasetti

96.95  alv. 0%

Tyhjennä

Finlayson Lino pellavapussilakanasetti – varma valinta pellavan ystävälle

Finlaysonin Lino pussilakanasetissä yhdistyvät ihana luonnonmateriaali pellava sekä harmonisen herkulliset sävyt. Vuodetekstiilien huolella valitut sävyt yhdistettynä kauniiseen brodeeraukseen luovat ylellisen ja viimeistellyn tunnelman.

Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa, sen lankaluku eli langantiheys (TC) on pellavalle ominaisesti alhainen, pellava imeekin siksi hyvin kosteutta mutta myös kuivuu nopeasti. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin. Pellavalakanat eivät nukkaannu, vaan näyttävät ahkerankin käytön jälkeen yhä kuin uusilta. Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Pesun jälkeen säännöllinen silitys tai mankelointi vähentää pellavalle ominaisen ylimääräisen kuidun irtoamista tuotteesta.

Pussilakanasetillä on viiden vuoden takuu sekä STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifikaatti. Ne yhdessä kertovat tuotteen korkeasta laadusta sekä siitä ettei tuote sisällä haitallisia kemikaaleja, on turvallinen käyttäjälleen ja sopii herkällekin iholle. Pussilakanan yläosan käsiaukot helpottavat pussilakanan pukemista peiton päälle.

Mitat: pussilakana 150 x 210, tyynyliina 50 x 60 cm