Kuvaus

Ekologinen kuitupaperikassi- kotimainen, roiskeveden kestävä kassi

Roiskeveden kestävä ekologinen ostoskassi on loistava kotimainen keksintö: Paptic Tringa on selluloosasta valmistettu paperikassin versio numero 2!

Joustavasta materiaalista valmistetut kassit kestävät monta käyttökertaa, sillä kassin materiaali on valmistettu kestävästä kuitukangaspaperista. Kassin käytettävyys paranee käytön myötä, sillä materiaali muovautuu joustavammaksi. Kassien pääraaka-aineena on FSC-sertifioitujen puiden selluloosakuidut ja kassit sopivat paperin- ja kartonginkeräykseen. Kyseisestä materiaalista voidaan valmistaa myös monia muitakin tuotteita, esim jumppapusseja ja toilettilaukuja.

Tällä viestit yrityksesi ekologisista arvoista

Paperikangaskassi on vaihtoehto muovipussille. Monikäyttöinen ja kierrätetävä paperikangaskassi on ympäristöystävällinen, ja kotimainen keksintö tekee näin osansa tarttumalla muoviongelmaan. Erinomainen ja ympäristöystävällinen valinta muovikassien tilalle. Kassit ovat monikäyttöisiä ja kestäviä, materiaali tuntuu laadukkaalta ja sen erottaa tavallisesta paperista – tuntuma on joustava.

Saatavilla useassa eri koossa. Mahdollisuus painaa omalla toteutuksella.

Minimitilaus: 5000 kpl á 0,74 €, esim 24 x 12 x 31 cm, 80 g², 1-väripainettu.