Sujuvaa ja tyylikästä etätyöskentelyä kotiin

18.3.2021

Etätyöskentelyn pitkittymisen myötä on kotitoimiston työpisteen toimivuuteen alettu nyt kiinnittää yhä enemmän huomiota. Työvälineiden tulee olla helppokäyttöisiä, jotta arki on sujuvaa ja mutkatonta. Laitteiden ja välineiden odotetaan olevan pitkäikäisiä, jolloin ne ovat myös ympäristölle ystävällisempiä. Toiminnallisuuksien lisäksi työvälineiden ja koko työpisteen tulee istua kodin muuhun sisustukseen. Tyylikkyys ja yksinkertaisuus näyttelevät suurta roolia kotiin valittavissa työvälineissä.

 

Sujuva arki, tyytyväinen tekijä

Mitä vähemmän piuhoja työpöydällä, sen parempi! Burnellin langaton laturi näyttää siistiltä työpöydällä ja pitää huolen, että kännykkä pysyy ladattuna. Langattomaan laturiin saa myös oman brändin logon, jolloin yrityksesi on koko ajan silmien alla.

Työntekoa helpottaa oikeanlaiset liittimet. SCX.Design eco 3-in-1 -yhdistelmäkaapelissa on liittimet kolmeen eri laitteeseen.  Kaikki kolme laitetta latautuvat yhtä aikaa. Tämän voi helposti sujauttaa vaikkapa avaimenperään, jolloin sopiva kaapeli kulkee aina mukana. Yhdistelmäkaapeli on tehty FSC-hyväksytystä puusta ja johdot valmistettu RPET-kierrätysmateriaalista.Älypuhelimen tai kannettavan käyttömukavuutta lisää Cosmo Slim kosketusnäyttökynä, jonka ansiosta kosketusnäytön voi pitää puhtaana sormenjäljistä. Tahmaisimmat roiskeet ja pinttyneimmät liat saa helpoiten pois Näytönpuhdistaja-liinalla. Liina on helppokäyttöinen ja sopii kaikille näytöille. Se on myös oiva yrityslahja, koska sillä voi edistää oman yrityksen näkyvyyttä valitsemallasi painatuksella.

                                             

 

Perinteisiä muistiinpanovälineitä suosiville on saatavilla muistikirjoja, jotka auttavat pitämään tärkeät asiat ja tehtävät järjestyksessä. Muistikirjasetti sisältää pienen muistikirjan, kosketusnäyttöpäisen kuulakärkikynän sekä nahkaisen avaimenperän. Tämä setti on pakattu tyylikkääseen lahjarasiaan ja on oiva lahja ja arjen helpottaja etätyöläiselle. Jos haluat yllättää lahjansaajan uudenlaisella muistikirjalla, on SCX.Design muistikirja oivallinen valinta! Tällä muistikirjalla on yllättävä ominaisuus –  siihen on lisätty A5 varavirtalähde. Hyvän 4 000mAh akkukapasiteettinsa ansiosta se toimii yhden latauskerran jälkeen jopa 25 päivää putkeen! Kätevän 3-in-1 ominaisuutensa vuoksi muistikirjaan saa liitettyä kolme eri kaapelia. Oma logo on helppo liittää muistikirjan päälle, jolloin se näkyy valaistuna kirjan päällä.