Meille on myönnetty Avainlippu

1.2.2022

Meillä on ilo ilmoittaa, että Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suomen Kolibri Oy:lleAvainlippu

Avainlippumerkin Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle.

Olemme kotimainen yksityisomistuksessa oleva perheyritys, jolta löytyy jo yli 30 vuoden kokemus mainoslahjojen parista. Palvelumme on kotimaista ja työllistämme Suomessa vakituisia, kausi ja osa-aikaisia työntekijöitä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä useiden lähialueiden pienyrittäjien kanssa ja monen muun suomalaisen yrityksen kanssa. Tarjoamme myös työssäoppimispaikkoja opiskelijoille työtehtävissä, jotka tukevat heidän oppimista.

Olemme sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuusperiaatteisiin, luomalla lisää työpaikkoja Suomeen ja vahvistamalla taloudellista ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Huomioimme tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden sekä tuemme työntekijöiden, osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Avainlippua on myönnetty palveluille vuodesta 1995 ja se on käytössä yli 2000 yrityksellä. Kuluttajista 98% tunnistaa merkin ja 73% on valmis maksamaan enemmän suomalaisista tuotteista. Valitsemalla kotimaisen tuotteet tai palvelun voimme jokainen olla tukemassa suomalaista työtä ja hyvinvointia.