Heijastimet logolla pimeään vuodenaikaan

Pimeällä kannattaa panostaa näkyvyteen – niin oman turvallisuuden kuin liiketoiminnankin kannalta.Heijastavat tuotteet ovat hyvä valinta sekä jaettaviksi lahjoiksi että henkilöstölahjoiksi.Matterhorn kevyt tikkitakki naisille

Mainostuotteiden ja liikelahjojen valinnassa on tärkeää huomioida ajankohtaisuus. Ajankohtainen ja sesonkiin sopiva tuote ilahduttaa lahjan saajaa sekä tulee heti käyttöön, eikä unohdu kaapin perälle pölyttymään.

Tyylikäs takki omalla logolla sekä pitää lämpimänä että erottaa joukosta

Syksyn ja talven ulkoilmatapahtumissa on tärkeää pysyä lämpimänä, ja myös erottua joukosta. Kun yrityksesi henkilökunnalla on yhtenäinen pukeutuminen, asiakkaiden on helppo löytää oikea henkilö tapahtuman ihmisvilskeestä ja kynnys lähestyä yritystäsi madaltuu. Firman logolla varustettu vaate voi innostaa juttelemaan myös vaikka kauppareissulla – laadukas takki tai huppari jota työntekijät tai yhteistyökumppanit pitävät mielelellään tuo näkyvyyttä kadulla kuin itsestään.

Hyviä vaihtoehtoja tähän tarpeeseen tarjoaa esimerkiksi Matterhorn: valikoimasta löydät lämpöiset hupparit ja fleecetakit sekä tyylikkäät tikkitakit. Katso myös suosituin ja laadukkain hupparimme Mia ja Madison.

Kaikki vaatteet saat merkattuina suoraan Tampereen painostamme. Näin talvikudella kysy myös heijastavaa logopainatusta!

Loista kilpaa asiakkaidesi kanssa – heijastintuotteet ovat sekä käytännöllisiä että vastuullisia lahjoja

Heijastava sateenvarjo ShinyPimeän vuodenajan mainos- ja liikelahjoiksi sopivat erityisen hyvin erilaiset heijastintuotteet. Heijastintuotteet ovat käytännöllisiä, mutta viestivät myös yrityksesi vastuullisuudesta.

Mainoslahjoiksi sopivat hyvin perinteiset tai led-valolla varustetut heijastimet omalla logolla. Valikoimastamme löydät monenlaiset heijastimet, joista voit valita juuri sinun yritystäsi parhaiten edustavan mallin.

Mikäli haluat panostaa hieman enemmän esimerkiksi asiakkaittesi liikelahjoihin tai työntekijöidesi muistamiseen, ovat erilaiset jokapäiväiset, heijastavat tuotteet oiva valinta.

Laadukas, kotimainen heijastava pipo on valmistettu ihanan pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta, mutta joukkoon on kudottu myös heijastinlankaa. Varmasti käyttöön tuleva pipo sekä suojaa viimalta että tuo turvaa pimeyteen!

Syyssateisiin sopii mainiosti myös heijastinkankaasta valmistettu sateenvarjo. Suuri sateenvarjo näkyy kauas ja pitää kantajansa kuivana. Myös selässä keikkuva heijastava jumppakassi tuo lisäturvaa huomaamatta; ostokset tai treenivarusteet kulkevat kätevästi kassissa, joka samalla loistaa kirkkaasti pimeyden keskellä. Ostoskassi on myös monipuolinen kantoväline kokonsa ja materiaalinsa puolesta – tietysti heijastavana.

Yhdessä näymme kauas!

Kun haluat löytää ajankohtaiset mainos- ja liikelahjat tai brändituotteet – ota rohkeasti yhteyttä! Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivat tuotteet, joilla erotut joukosta.heijastimet logolla

Poikkea toimistollamme, soita tai laita viestiä:

Suomen Kolibri Oy, Kalevantie 7, 33100 Tampere

kolibri@suomenkolibri.fi
p. 03 3454 5000