Erotu joukosta myös pimeällä

29.9.2022

Heijastimet logolla pimeään vuodenaikaan

Pimeällä kannattaa panostaa näkyvyyteen – niin oman turvallisuuden kuin liiketoiminnankin kannalta. Heijastavat tuotteet ovat hyvä valinta sekä jaettaviksi lahjoiksi että henkilöstölahjoiksi. Pimeän vuodenajan mainos- ja liikelahjoiksi sopivat erityisen hyvin erilaiset heijastintuotteet. Heijastintuotteet ovat käytännöllisiä, mutta viestivät myös yrityksesi vastuullisuudesta.

Heijastavilla vaatteilla pidät huolen että näyt liikenteessä

Urheilullinen Cliquen Utah takki, jonka kevyt toppaus pitää lämpimänä kylmemmillä säillä ulkoillessa. Takista heijastava etuosa sekä huppu. Takissa on huppu ja kaksi vedenpitävää vetoketjullista sivutaskua, sekä heijastavat yksityiskodat. Saatavana miesten ja naisten malli.

Loista kilpaa asiakkaidesi kanssa – heijastintuotteet ovat sekä käytännöllisiä että vastuullisia lahjoja

Mainoslahjoiksi sopivat hyvin perinteiset tai led-valolla varustetut heijastimet omalla logolla. Valikoimastamme löydät monenlaiset heijastimet, joista voit valita juuri sinun yritystäsi parhaiten edustavan mallin.

Mikäli haluat panostaa hieman enemmän esimerkiksi asiakkaittesi liikelahjoihin tai työntekijöidesi muistamiseen, ovat erilaiset jokapäiväiset, heijastavat tuotteet oiva valinta.

Heijastava Huomio-kauppakassin kanssa erotut tehokkaasti hämärässä. Leveän pohjan takia kassi pysyy ryhdikkäänä ja siihen mahtuu isommatkin kauppatavarat. Tukevat kahvat takaavat kantomukavuuden.

Heijastava Huomio-kauppakassi

Heijastava pipo jonka pintamateriaali sisältää heijastavaa lankaa, heijastavuus on tarpeellinen Suomen keleissä syksystä kevääseen. Heijastava pipo on kätevä ja tyylikäs, se kulkee joka tapauksessa mukana ja heijastinta ei tarvitse siirtää vaatteesta toiseen. Pipon sisällä lämmin fleece joka pitää tuulta. 

Heijastava_pipo_sk6440_terban

Syyssateisiin sopii mainiosti myös heijastinkankaasta valmistettu sateenvarjo. Suuri sateenvarjo näkyy kauas ja pitää kantajansa kuivana.

Heijastava sateenvarjo Shiny

Myös selässä keikkuva heijastava jumppakassi tuo lisäturvaa huomaamatta; ostokset tai treenivarusteet kulkevat kätevästi kassissa, joka samalla loistaa kirkkaasti pimeyden keskellä. Heijastavista tuotteista löytyy useita eri vaihtoehtoja vaatteista ja asusteista. Myös klassinen pehmoheijastin omalla logolla pystytään tekemään melkeinpä mihin tahansa muotoon! Kysy lisää ja pyydä tarjous.

heijastimet logolla

Yhdessä näymme kauas!

Kun haluat löytää ajankohtaiset mainos- ja liikelahjat tai brändituotteet – ota rohkeasti yhteyttä! Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivat tuotteet, joilla erotut joukosta.

Poikkea toimistollamme, soita tai laita viestiä:

Suomen Kolibri Oy, Kalevantie 7, 33100 Tampere

kolibri@suomenkolibri.fi
p. 03 3454 5000