Viesti yrityksesi arvoista

6.2.2020

Ekologiset mainoslahjat

Tänä päivänä liikelahjojen ja mainostuotteiden valikoima on päätä huimaava. Erilaisia brändituotteita löytyy joka tilaisuuteen ja tarpeeseen. Brändituotteiden valinta ja tilaaminen hoituu nykyisin myös vaivattomasti verkossa.

Oletko kuitenkaan koskaan pysähtynyt miettimään, mitä valitsemasi mainostuotteet ja liikelahjat kertovat yrityksestäsi?

Mainostuote lähettää aina jonkin viestin – halusit tai et. Voit kuitenkin itse valita, millainen tuo viesti on. Jos sinun yrityksellesi on tärkeää toimia kestävän kehityksen mukaisesti ja eettisesti, kerro se myös asiakkaillesi liike- ja mainoslahjojen avulla!

Kierrätys kunniaan

Kierrätetyistä materiaaleista valmistetaan useita upeita ja uniikkeja tuotteita. Kierrätettyjen materiaalien käyttäminen uusien tuotteiden raaka-aineena vähentää tehokkaasti maapalloamme kuormittavan jätteen määrää.

Muistikirja on neutraali ja käytännöllinen lahja, jolle löytyy varmasti käyttöä joka toimistosta tai kodista. Jos muistikirja täyttyy, eivätkä sen sisältämät muistiinpanot ole enää tarpeellisia, voidaan muistikirjat kierrättää uudelleen.

Tutustu muistikirjoihin:

 

Yrityksen arvoja voi tuoda julki myös ympäristön huomioon ottavilla kynillä. Biohajoavat ja kierrätetystä kartongista valmistetut Berk-kynät voi personoida yrityksen logolla. Myös Bolli-kynät ovat valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Tiesitkö, että myös kangasta voidaan kierrättää? Esimerkiksi vanhat, rikkinäiset vaatteet voivat saada uuden elämän tyylikkäinä kangaskasseina. Kangaskassi on sekä kestävä ja käytännöllinen, että ekologinen lahja, joka vähentää myös käytössä jokapäiväisen jätteen määrää.

Muovipullot ovat myös oivallinen materiaali, jota voi kierrättää. Esimerkiksi RPET-kassin materiaalin valmistuksessa on hyödynnetty kierrätettyjä muovipulloja.

Kestotuotteet säästävät sekä luontoa että lompakkoa

Kuinka monta take away -kahvia juot kuukaudessa? Entä vuodessa? Kertakäyttöisistä take away -kahvimukeista kertyy ajan kuluessa melkoinen pino roskaa. Take away -mukeille on kuitenkin olemassa parempi vaihtoehto: kannellinen kestomuki, joka kulkee näppärästi mukana aamukiireessä. Kestomukin voi täyttää jo kotona, jolloin esimerkiksi vuodessa säästyy jo pitkä penni ostamatta jääneistä kahveista. Myös useat kahvilat täyttävät mielellään asiakkaiden omia kestomukeja – joskus jopa alennettuun hintaan.

Kestomuki on moderni, tyylikäs ja ennen kaikkea käytännöllinen lahja, joilla kannustat asiakkaitasi tekemään pieniä, helppoja tekoja ympäristön hyväksi – ja täten viestit myös yrityksesi arvoista.

Tutustu kestomukeihin:

Vaatteet tekevät yrityksenNeutral Miesten t-paita

Jos haluat viestiä yrityksesi arvoista ja luoda positiivista mielikuvaa, älä unohda oman talosi väkeä! Myös esimerkiksi henkilökunnan vaatetus voi olla ympäristöystävällisesti ja eettisesti valmistettua.

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Cliquen hupparitakit ja colleget, joiden materiaali on luomupuuvillaa ja kierrätettyä polyesteriä.

 

Omalletunnolle ja luonnolle kevyet t-paidat löytyvät myös meiltä. Neutral-merkin t-paidat ovat 100% Reilun kaupan puuvillasta valmistettuja ja sertifioituja paitoja. Ja mikä parasta, t-paitoja valmistetaan 30 eri värissä!

Ekologiset liike- ja mainoslahjat omalla logolla

Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ekologisia ja eettisiä liikelahjoja ympäristöä ja kestävää kehitystä arvostavalle. Valtaosaan tuotteista on saatavilla painatus tai merkintä yrityksesi logolla tai sloganilla.

Tutustu valikoimaamme ja tee oma tilauksesi turvallisesti verkkokauppamme kautta. Ympäristöystävällisiä tuotteita voi myös selailla Ekologisesta kuvastostamme. Ota tarvittaessa yhteyttä, niin autamme sinua suunnittelemaan parhaiten juuri sinun yritystäsi edustavat tuotteet!

kolibri@suomenkolibri.fi
03 3454 5000