Asiakastarinat

4.5.2021

Asiakkaiden kertomaa

Meillä on paljon mahtavia asiakkaita, joiden kanssa olemme saaneet työskennellä jo pidempään. Joka päivä kohtaamme myös uusia asikasyrityksiä, joiden tarpeisiin pyrimme vastaamaan nopeasti ja asiantuntevasti. Olemme iloisia, kun löydämme asiakkaalle sopivan tuoteratkaisun, joka tuottaa iloa saajalleen.

Voit tutustua kahden asiakkaamme tarinaan; haastattelimme Pro TT-yhtymää sekä Tampereen Voimailuseuraa, joita olemme saaneet varustaa jo kauemmin. Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin lisää!

Suomen Kolibrin laaja valikoima on palvelut Pro TT-Yhtymää monenlaisissa tilaisuuksissa ja tarpeissa. Lahjahankinnoissa kuitenkin vain mielikuvitus on rajana. Kiitosta Suomen Kolibri saakin erityisesti siitä, että asiakkaalle järjestetään tuotteita myös oman valikoiman ulkopuolelta. Toiveiden toteutumisessa avainasemaan nousevat hyvin toimiva kommunikaatio ja joustavuus. Lahjahankinnoissa on kuitenkin hyvä pitää mielessä lahjan vastaanottaja. Käytännöllinen lahja palvelee myös yrityksen pyrkimyksiä lisätä näkyvyyttä.

Tampereen Voimailuseura järjestää vuosittain nyrkkeilyturnauksia, joihin saapuu osallistujia ympäri maailman. Suomen Kolibri on pitkäaikainen ja tärkeä kumppani varmistamassa seuran näkyvyyttä ja tunnettuuden kasvattamista. Yhteistyössä ideoidut laadukkaat tuotteet ovat olleet kysyttyjä ja osa tuotteista on noussut ikoniseen asemaan nyrkkeilyharrastajien keskuudessa. Ne yhdistetään TVS:ään aina ulkomaita myöten.

Tutustu asiakkaimme tarinoihin täältä.

asiakastarinat