Arabia Haru syömäpuikkotelineet ja dippikulhot 2 kpl

35.90  alv. 0%

Arabia Haru syömäpuikkotelineet ja dippikulhot 2 kpl

Sinivalkoinen, ulkosaariston tunnelmaa huokuva kokoelma on oodi Tove Janssonin elämäntyölle. Keraamisten astioiden design saa inspiraationsa Klovaharun saarelta, jossa Tove vietti kesänsä. Kuvitukset pohjautuvat taiteilijan alkuperäisiin kransseihin, jotka juhlistavat ainutkertaista saaristoluontoa. Astiaston suunnitellut suunnittelijaduo, suomalais-japanilainen Naoto Niidome ja suomalais-ranskalainen Nathalie Lautenbacher, inspiroituivat saaristoluonnon muodoista. Harun pehmeät, pyöristetyt muodot muistuttavat meren muokkaamia kiviä ja kallioita. Suomalais-japanilaiselle Niidomelle ja Japanissa työskennelleelle Lautenbacherille oli luonnollista tuoda designiin japanilaista estetiikkaa.

Syömäpuikkopidikkeet

Muumi Arabia Haru-sarjan syömäpuikkopidikkeet tarjoavat kauniin tuen kahdelle syömäpuikkoparille. Muumi-syömäpuikkopidikkeet on kuvioitu raikkaan nostalgisella sinivalkoisella teemalla, joissa pääosassa ovat tuttujen muumihahmojen lisäksi saariston kukat ja kasvit.

Koko: noin 9 cm.

Minikokoiset dippikulhot

Muumi Arabia Haru-sarjan minikokoiset dippikulhot sopii paitsi dippien ja soijakastikkeen tarjoiluun myös aluseksi teepussille. Dippikulhojen design sopii yhteen syömäpuikkotelineiden kanssa.

Koko: 8.5 x 10 x 1.8 cm.

Settiin sisältyy 2 kulhoa ja 2 syömäpuikkotelinettä.