Heijastimet logolla ovat nappivalinta syyssesonkiin!

Pimeällä kannattaa panostaa näkyvyteen – niin oman turvallisuuden kuin liiketoiminnankin kannalta.Matterhorn kevyt tikkitakki naisille

Mainostuotteiden ja liikelahjojen valinnassa on tärkeää huomioida ajankohtaisuus. Ajankohtainen ja sesonkiin sopiva tuote ilahduttaa lahjan saajaa sekä tulee heti käyttöön, eikä unohdu kaapin perälle pölyttymään.

Tyylikäs takki omalla logolla sekä pitää lämpimänä että erottaa joukosta

Syksyn ulkoilmatapahtumissa on tärkeää pysyä lämpimänä, mutta myös erottua joukosta. Kun yrityksesi henkilökunnalla on yhtenäinen pukeutuminen, asiakkaiden on helppo löytää oikea henkilö tapahtuman ihmisvilskeestä ja kynnys lähestyä yritystäsi madaltuu.

Myös työntekijäsi ilahtuvat varmasti sekä lämpimästä että tyylikkäästä takista. Työntekijöiden muistaminen yrityksesi logolla painetulla takilla tuo myös näkyvyyttä kaduilla kuin itsestään.

Hyviä vaihtoehtoja tähän tarpeeseen tarjoaa esimerkiksi Matterhorn: valikoimasta löydät lämpöiset hupparit ja fleecetakit sekä tyylikkäät tikkitakit.

Loista kilpaa asiakkaidesi kanssa – heijastintuotteet ovat sekä käytännöllisiä että vastuullisia lahjoja

Heijastava sateenvarjo ShinyPimeän vuodenajan mainos- ja liikelahjoiksi sopivat erityisen hyvin erilaiset heijastintuotteet. Heijastintuotteet ovat käytännöllisiä, mutta viestivät myös yrityksesi vastuullisuudesta.

Mainoslahjoiksi sopivat hyvin perinteiset tai led-valolla varustetut heijastimet omalla logolla. Valikoimastamme löydät monenlaiset heijastimet, joista voit valita juuri sinun yritystäsi parhaiten edustavan mallin.

Mikäli haluat panostaa hieman enemmän esimerkiksi asiakkaittesi liikelahjoihin tai työntekijöidesi muistamiseen, ovat erilaiset jokapäiväiset, heijastavat tuotteet oiva valinta.

Laadukas, kotimainen heijastava pipo on valmistettu ihanan pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta, mutta joukkoon on kudottu myös heijastinlankaa. Varmasti käyttöön tuleva pipo sekä suojaa viimalta että tuo turvaa pimeyteen!

Syyssateisiin sopii mainiosti myös heijastinkankaasta valmistettu sateenvarjo. Suuri sateenvarjo näkyy kauas ja pitää kantajansa kuivana. Myös selässä keikkuva heijastava jumppakassi tuo lisäturvaa huomaamatta; ostokset tai treenivarusteet kulkevat kätevästi kassissa, joka samalla loistaa kirkkaasti pimeyden keskellä.

Yhdessä näymme kauas!

Kun haluat löytää ajankohtaiset mainos- ja liikelahjat tai brändituotteet – ota rohkeasti yhteyttä! Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivat tuotteet, joilla erotut joukosta.heijastimet logolla

Poikkea toimistollamme, soita tai nakkaa viestiä:

Kalevantie 7, Tampere

kolibri@suomenkolibri.fi
03 3454 5000