Luonkos Lapland rentouttava villiyrittisaippua

14.50  alv. 0%

Luonkos Lapland rentouttava villiyrittisaippua

Lapland on koko perheen yrttisaippua käsien sekä koko vartalon puhdistukseen. Rentouttava palasaippua sopii normaalille iholle. Se vaahtoaa pehmeästi ja toimii hyvin myös sheivauksessa.

Täysin luonnollisista ainesosista valmistettu yrttisaippua sisältää mm. luonnon omaa superfoodia nokkosta, mietoa ja vitamiinirikasta aprikoosinkiviöljyä, antioksidanttirikasta kookosöljyä sekä hoitavaa kaakaovoita. Nokkonen sisältää mm. flavonoideja, vitamiineja (C, B ja K1) ja aminohappoja. Perinteisesti siitä on haettu apua monenlaisiin iho-ongelmiin. Helposti imeytyvässä aprikoosinkiviöljyssä on mm. A, B- ja E-vitamiinia. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat poistamaan lian hellävaraisesti samalla kun niiden hyvät rasvahapot hellivät ihoasi. Luonnolliset eteeriset öljyt luovat villiyrttisaippualle mystisen metsän tuoksun. Seetri tuo raikasta havumaista tuoksua, inkivääri miellyttävää savuisuutta ja mystisyyden viimeistelee frankincense.

Kaikki Luonkosin käsintehdyt saippuat ovat vegaanisia. Niissä ei ole muovia eikä säilöntäaineita.

Koko: 100 g

Katso myös Luonkos Finland saippua!

Luonkos syntyi naisten halusta luoda parempia tuotteita iholle sekä luonnolle. Luonkosin tuotteet ovat tehokkaita, ekologisia, muovittomia ja vastuullisia. Ne on valmistettu Naantalissa käsityönä luonnon huippuraaka-aineista. Luonkosin nimi tulee sanasta luonnonkosmetiikka sekä paikallisesta ilmaisusta luonkos jotain ihanaa.