Luonkos Hellivä lahjapakkaus

28.50  alv. 0%

Luonkos Hellivä lahjapakkaus

Luonkosin ihanaan tuotepakettiin on valittu täydellinen setti koko vartalolle. Setti sisältää taivaallisen tuoksuisen Delicious vartaloöljykakun sekä Loved Special Edition sävyttävän huulivoiteen. Tuotteet pakattuna kartonkiseen lahjapakkaukseen. Öljykakku kostetuttaa, hoitaa ja tasapainottaa vartalon ihoa ja ihanalla huulivoiteella korostat huuliesi parhaita puolia! Tuotteet on suunniteltu normaalille sekä kuivalle iholle.

Taivaallisen tuoksuinen Delicious vartaloöljykakku kosteuttaa ja tasapainottaa vartalon ihoa. Vartaloöljykakku on kuin kiinteä vartalovoidepala – se sitoo kosteutta ihoon ja ravitsee ihoa. Delicious sopii kaikille ihotyypeille. Kaikki Luonkosin käsintehdyt vartaloöljykakut ovat vegaanisia ja niiden PH on neutraali.

Loved Special Edition huulivoiteella korostat huultesi parhaita puolia antamalla niille kevyen punertavan sävyn ja ihanan kiillon! Kuivat huulet nauttivat myös kosteuttavasta ja tehohoitavasta voiteesta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksussa yhdistyy kaakaovoin lempeä valkosuklaa sekä mehiläisvahan tuoma mieto hunajainen tuoksu. Pieneen rasiaan pakattu riittoisa balsami kulkee vaivatta mukana!

Luonkosin käsintehdyissä vartalokakuissa ja balsameissa ei ole vettä, säilöntäaineita eikä mikromuovia. Luonkosin periaatteisiin kuuluu ehdoton ei eläinkokeille.

Koko: vartaloöljykakku 60 ml / 3kk, huulivoide 10 ml.

Luonkos syntyi naisten halusta luoda parempia tuotteita iholle sekä luonnolle. Luonkosin tuotteet ovat tehokkaita, ekologisia, muovittomia ja vastuullisia. Ne on valmistettu Naantalissa käsityönä luonnon huippuraaka-aineista. Luonkosin nimi tulee sanasta luonnonkosmetiikka sekä paikallisesta ilmaisusta luonkos jotain ihanaa.