Luonkos Harmony Soul Cleansing saippua

14.50  alv. 0%

Luonkos Harmony Soul Cleansing saippua

Harmony on koko perheen palasaippua käsien sekä koko vartalon puhdistamiseen. Hellävarainen luonnonsaippua sopii normaalille iholle. Se vaahtoaa hyvin ja toimii myös sheivatessa.

Täysin luonnollisista ainesosista valmistettu Harmony sisältää mm. mietoa ja vitamiinirikasta aprikoosinkiviöljyä, antioksidanttirikasta kookosöljyä ja hoitavaa kaakaovoita. Helposti imeytyvässä aprikoosinkiviöljyssä on mm. A, B- ja E-vitamiinia. Hellävaraiset kookosöljy ja kaakaovoi auttavat poistamaan lian iholta hellävaraisesti samalla kun niiden hyvät rasvahapot hellivät ihoasi. Saippua ei kuivata ihoa tavallisten saippuoiden tapaan. Luonnolliset eteeriset öljyt luovat Harmonylle raikkaan kukkaisen tuoksun. Löydät tuoksusta mm. laventelia, ylang ylangia sekä frankincensea.

Kaikki Luonkosin käsintehdyt saippuat ovat vegaanisia. Niissä ei ole vettä, säilöntäaineita eikä mikromuoveja. Luonkosin periaatteisiin kuuluu ehdoton ei eläinkokeille.

Koko: 100 g

Katso myös Luonkos Hellivä lahjapakkaus

Luonkos syntyi naisten halusta luoda parempia tuotteita iholle sekä luonnolle. Luonkosin tuotteet ovat tehokkaita, ekologisia, muovittomia ja vastuullisia. Ne on valmistettu Naantalissa käsityönä luonnon huippuraaka-aineista. Luonkosin nimi tulee sanasta luonnonkosmetiikka sekä paikallisesta ilmaisusta luonkos jotain ihanaa.