Luonkos Finland rentouttava luonnonsaippua

14.50  alv. 0%

Luonkos Finland saippua – ekologinen lahja kansainvälisille yhteistyökumppaneille

Luonkosin Finland palasaippualla puhdistat sekä kädet että koko vartalon. Hellävarainen luonnonsaippua on suunniteltu normaalille iholle. Se vaahtoaa pehmeästi ja toimii hyvin myös sheivatessa. Täysin luonnollisista ainesosista valmistettu Finland sisältää mm. mietoa ja vitamiinirikasta aprikoosinkiviöljyä, antioksidanttirikasta kookosöljyä ja hoitavaa kaakaovoita. Helposti imeytyvässä aprikoosinkiviöljyssä on mm. A, B- ja E-vitamiinia. Hellävaraiset kookosöljy ja kaakaovoi auttavat poistamaan lian iholta hellävaraisesti samalla kun niiden hyvät rasvahapot hellivät ihoasi. Saippua ei kuivata ihoa tavallisten saippuoiden tapaan.

Luonnolliset eteeriset öljyt luovat Finland-saippualle raikkaan kukkaisen tuoksun. Löydät tuoksusta mm. laventelia, ylang ylangia sekä frankincensea.

Kaikki Luonkosin käsintehdyt saippuat ovat vegaanisia. Niissä ei ole vettä, säilöntäaineita eikä mikromuoveja. Luonkosin periaatteisiin kuuluu ehdoton ei eläinkokeille.

Koko: 100 g.

Katso myös Luonkos Harmony saippua!

Luonkos syntyi naisten halusta luoda parempia tuotteita iholle sekä luonnolle. Luonkosin tuotteet ovat tehokkaita, ekologisia, muovittomia ja vastuullisia. Ne on valmistettu Naantalissa käsityönä luonnon huippuraaka-aineista. Luonkosin nimi tulee sanasta luonnonkosmetiikka sekä paikallisesta ilmaisusta luonkos jotain ihanaa.