Tuotekuvaus

Kesän viettelys lahjapakkaus

Kesän viettelys lahjapakkaus on makea kesäinen lahja kauniissa sellofaanipaketissa. Lahjapakkaus sisältää Kesän Viettelys mansikka-raparperi hillon, Kesän Kuiskaus mansikkamehun ja Lahja Sinulle vadelma-tummasuklaan.

Herkkusarjan tuotteet ovat tarkoin valikoitu pientuottajia, kotimaisuutta ja laatua vaalien. Rakkaudella ja laadusta tinkimättä valmistetut herkut sopivat loistavasti niin arjen herkkuhetkiin kuin juhlien tarjottaviksikin.

Viimeisten päälle hiottujen makujen lisäksi sarjan tuotteet on tehty silmää miellyttäviksi ja tyylikkäiksi. Pakkaukset tuovat herkkulahjaan näyttävyyttä ja toimivat osana keittiön sisustusta.

Kesän Viettelys mansikka-raparperi hillo 310 g

Kesän viettelys tuo kesän mukanaan mansikan ja raparperin maistuvalla yhdistelmällä. Perinteinen mansikkahillo saa uudenlaisen säväyksen raparperista ja hillo onkin parhaimmillaan makeissa jälkiruoissa kuten kakkujen ja kääretorttujen välissä.

Ainekset: suomalainen mansikka ja raparperi, sokeri, vesi, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti ja kaliumsorbaatti)

Aloita aamu maistuvammin ja kokeile Kesän viettelys hilloa aamupuuron sekaan! Mansikka-raparperihillo sopii hyvin myös lettujen ja pannukakun kaveriksi. Helpon kesäisen herkkuhetken saa lisäämällä hilloa vaniljajäätelön sekaan.

Kesän Kuiskaus mansikkamehu 375 ml

Kesän kuiskaus tuo mukanaan kesän maun. Raikas mansikkamehu maistuu aivan itsetehdyltä ja se maistuu niin omissa herkkuhetkissä kuin kesän mökkiviemisinä.

Mansikkamehu on 80 % täysmehu ja se on valmistettu kylmäpuristamalla 100 % kotimaisesta mansikasta ilman säilöntäaineita. Riittoisa mehu on laimennettavissa suhteella 1 osa mehua ja 2 osaa vettä.

Ainekset: suomalainen mansikkatäysmehu, sokeri. Täysmehupitoisuus 80 %.

Lahja Sinulle vadelma-tumma suklaa 80 g

Lahja Sinulle suklaa on valmistettu perinteisesti käsityönä Ylöjärven maaseudulla laadukkaista raaka-aineista. Suklaassa käytetty kaakao on peräisin Länsi-Afrikasta, josta se hankitaan Cacao Trace-keskuksen kautta.

Cacao Trace tukee ohjelmaan kuuluvia viljelijöitä maksamalla heille normaalin markkinahinnoittelun päälle bonusrahaa sekä kouluttamalla ja valmentamalla heitä viljelyn eri vaiheissa. Näin saadaan vastuullisesti tuotettua ja jäljitettävää kaakaota josta pystytään valmistamaan laadukasta suklaata.

Ainekset: kaakaomassa, sokeri, vadelmahelmet (10 %) (sokeri, vadelmamehutiiviste, tärkkelyssiirappi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi, seljanmehutiiviste, auringonkukkaöljy, pintakäsittelyaine: mehiläisvaha), kaakaovoi, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), aromi (vanilja). Saattaa sisältää maidon ja pähkinän jäämiä.