Grillimestarin aarteet lahjapakkaus

36.95 

Tuotekuvaus

Grillimestarin aarteet lahjapakkaus

Grillimestarin aarteet lahjapakkaus on maistuva lisä kaikenlaisiin grillikattauksiin. Lahjapakkaus sisältää Maustemestarin soija-inkivääri valkosipulit, Tosimiehen madeira-sinapin, Ruukkikylän balsamicokastikkeen ja Tähtihetkiin merisuola-maitosuklaan.

Herkkusarjan tuotteet ovat tarkoin valikoitu pientuottajia, kotimaisuutta ja laatua vaalien. Rakkaudella ja laadusta tinkimättä valmistetut herkut sopivat loistavasti niin arjen herkkuhetkiin kuin juhlien tarjottaviksikin.

Viimeisten päälle hiottujen makujen lisäksi sarjan tuotteet on tehty silmää miellyttäviksi ja tyylikkäiksi. Pakkaukset tuovat herkkulahjaan näyttävyyttä ja toimivat osana keittiön sisustusta.

Maustemestarin soija-inkivääri valkosipulit 200 g

Mausteiset valkosipulinkynnet saavat täyteläisen makunsa inkivääristä ja soijakastikkeesta. Maustemestari suosittelee inkiväärikynsiä sellaisenaan herkuteltavaksi tapas-tyyliin tai mausteeksi ruoanlaittoon. Valmistettu Fiskarsin perinteikkäässä ruukkikylässä Raaseporissa.

Ainekset: valkosipuli, vesi, SOIJAKASTIKE (gluteeniton), etikka, sokeri, inkivääri

Tosimiehen madeira-sinappi 120 g

Madeiralla maustettu Tosimiehen sinappi kruunaa liharuoat täyteläisellä maullaan. Erityisen hyvin sinappi sopii yhteen kinkun ja makkaroiden kanssa. Valmistettu Fiskarsin perinteikkäässä ruukkikylässä Raaseporissa.

Ainekset: vesi, sokeri, sinappijauhe, punaviinietikka, suola, madeira, mausteet

Ruukkikylän balsamicokastike 320g

Maistuva kastike kalalle, salaateilla ja liharuualle! Valmistettu Fiskarsin perinteikkäässä ruukkikylässä Raaseporissa.

Ainekset: rypsi- ja oliiviöljy, vesi, sokeri, sinappijauhe, balsamicoetikka, appelsiinimehu, mausteet, suola

Tähtihetkiin merisuola-maitosuklaa 80 g

Tähtihetkiin suklaa on valmistettu perinteisesti käsityönä Ylöjärven maaseudulla laadukkaista ainesosista. Suklaassa käytetty kaakao on peräisin Länsi-Afrikasta, josta se hankitaan Cacao Trace-keskuksen kautta.

Cacao Trace tukee ohjelmaan kuuluvia viljelijöitä maksamalla heille normaalin markkinahinnoittelun päälle bonusrahaa sekä kouluttamalla ja valmentamalla heitä viljelyn eri vaiheissa. Näin saadaan vastuullisesti tuotettua ja jäljitettävää kaakaota josta pystytään valmistamaan laadukasta suklaata.

Ainekset: sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaomassa, merisuola, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), aromi (vanilja). Saattaa sisältää pähkinää.

 

Katso myös Kesän viettelys lahjapakkaus