Garmin Approach X40 GPS-Golfranneke

216.94 

Tuotekuvaus

Garmin Approach X40 GPS-Golfranneke

Garmin Approach X40 -GPS-golfranneke on ihanteellinen, kattava ratkaisu sinulle, joka haluat pelata golfia entistä paremmin ja parantaa samalla yleiskuntoasi ilman useita erilaisia laitteita. Siinä on esiladattuina yli 40 000 golfkenttää. Se seuraa aktiivisuutta ja sykettä ranteesta sekä antaa älykkäitä värinähälytyksiä, jotta säilytät yhteydet myös ollessasi liikkeellä.
Golfrannekkeen Elevate-rannesykemittaustekniikka mittaa sykettä ranteesta vuorokauden ympäri. Sen ansiosta voit harjoitella ilman sykevyötä. Approach X40 laskee kulutetut kalorit syketietojen avulla ja arvioi kuntoilusuoritustesi tehon, jotta näet saavutuksesi entistä paremmin.

Tärkeimmät ominaisuudet

– Garmin Approach X40 -golfranneke on vesitiivis 50 metriin ja sisältää ladattavan litiumioniakun. Lisäksi se näyttää kellonajan ja päiväyksen ja sisältää herätystoiminnon, joten pysyt aikataulussa joka päivä.
– Approach X40 tietää pelikenttäsi sijainnin kaikkialla ja etäisyyden seuraavaan lippuun. Rannekkeen erittäin herkkä GPS-vastaanotin tarjoaa tarvitsemasi etäisyystiedot, jotta voit aloittaa lyönnin luottavaisesti. Lisäksi näet tarkat etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan terävässä kosketusnäytössä— myös tiheän puuston alla.
– AutoShot™-pelianalyysi seuraa lyöntejä väylällä automaattisesti ja mittaa etäisyyksiä, jotta lyöntejä voi analysoida pelin jälkeen Garmin Connect -palvelussa.
– Garmin Approach X40 -rannekkeen viheriönäkymä näyttää viheriön todellisen muodon ja asettelun, vaikka olisit sen takana. Voit sijoittaa lipun manuaalisesti kuluvan päivän sijaintiin, jotta voit valita lyönnin tarkasti.
– Approach X40 toimii yhteensopivan älylaitteen kanssa ja näyttää älykkäät ilmoitukset suoraan kellossa. Voit lukea odottamasi sähköposti- tai tekstiviestin Bluetooth®-yhteyden kautta vaikka keskellä väylää.
– Approach X40 -golfrannekkeen sisäisestä digitaalisesta tuloskortista näet pelituloksesi helposti. Pelin jälkeen voit tallentaa, tarkastella sekä jopa ladata ja jakaa golfpelisi automaattisesti toisten pelaajien kanssa verkossa älypuhelimen Garmin Connect™ Mobile -sovelluksella.

Lisätiedot

Väri

, , ,