Garmin Approach S20 GPS-Golfkello

200.81 

Tuotekuvaus

Garmin Approach S20

Garmin Approach S20 on tyylikäs ja kevyt GPS-golfkello, joka sisältää yli 40 000 esiladattua kenttää mukaan lukien esteet ja viheriönäkymä sekä uuden Garmin AutoShot™-pelianalyysin, jolla pelejä voi analysoida kattavasti Garmin Connect® -palvelussa. Kello toimii myös aktiivisuusmittarina ja antaa älykkäitä ilmoituksia, joiden avulla pysyt yhteyksissä.

Kestävä akku

Garmin Approach S20 -laitteen kestävän litiumioniakun ansiosta virta riittää pitkiinkin peleihin tai ylimääräisille rei’ille. Voit helposti golfata koko viikonlopun, kun voit pelata yhdellä latauksella jopa 15 tuntia GPS-tilassa. Jos käytät laitetta päivittäin aktiivisuudenseurantatilassa, virta riittää yhdellä latauksella enintään 8 viikoksi.

Seuraa tuloksia viheriöllä

Garmin Approach 20 -laitteen viheriönäkymästä näet viheriön todellisen muodon ja asettelun. Voit sijoittaa lipputangon manuaalisesti kuluvan päivän sijaintiin, jotta saat tarkat etäisyydet reiälle. Garmin Approach S20 seuraa tuloksiasi koko kierroksen ajan. Pelin jälkeen voit tallentaa pelin, tarkastella sitä ja ladata sen älypuhelimen Garmin Connect™ Mobile -kuntoilusovelluksella verkkoon, missä voit jakaa sen golfkaveriesi kanssa.

Yhdistä älypuhelimeen

Garmin Approach S20 on älykello, joka toimii yhteensopivan älypuhelimen rinnalla ja näyttää älykkäät ilmoitukset suoraan kellossa. Nyt voit lukea odottamasi sähköposti- tai tekstiviestin Bluetooth®-yhteyden kautta vaikka keskellä väylää. Lisäksi Approach S20 tarjoaa uuden tavan harjoitella lyöntiä valinnaisen Garmin TruSwing™ -anturin avulla. Kun pariliität laitteen anturiin, näet heti keskeiset lyöntitiedot kellossa ilman älypuhelinta tai tablettia. S20-laitteen ja TruSwing™-anturin ansiosta voit tarkistaa lyöntitiedot (kuten etupuoli kohti kohdetta, mailan rata ja lyöntinopeus) suoraan kellostasi.

Toimistolta viheriölle

Tyylikäs Approach S20 -golfkello toimii myös kellona, joten voit käyttää sitä vaikka päivittäin. Kestävän Approach S20 -kellon vesiluokitus on 5 ATM (50 metriä) ja siinä on sisäinen aktiivisuuden seurantatoiminto, jonka kehotteet kannustavat terveellisempään elämään. Kävelystä pitävät näkevät matkamittarista myös kulkemansa matkan.

Lisätiedot

Väri

, , ,