Suomen Kolibri ja BU Training Center tarjoavat yhden ilmaisen ohjatun treenikerran työyhteisöllesi

25.4.2023

Jos liikunnan harrastaminen ei ole kuulunut arkeen, voi tuntua hankalalta aloittaa. Myös pitkän tauon jälkeen urheiluharrastuksen pariin palaaminen saattaa olla haastavaa. Alta löydät vinkkejä liikunnan aloittamiseen ja sivun alalaidasta löydät mahtavan alekoodin ilmaiseen ryhmätreeniin BU Training Centerissä!

Näillä vinkeillä liikunnan aloittaminen sujuu helpommin

1. Aloita pienesti: Aloita kevyesti ja kasvata vähitellen intensiteettiä ja kestoa. Esimerkiksi kävelylenkit tai kevyt jooga ovat hyviä vaihtoehtoja. Laadukkaat kävelykengät tai joogamatto mahdollistavat liikunnan harrastamisen milloin ja missä tahansa. Myös joogablokki toimii oivana välineenä venyttelyn tueksi.

 

2. Aseta realistisia tavoitteita: Aseta itsellesi tarpeeksi helposti saavutettavia tavoitteita ja seuraa edistymistäsi. Pientenkin tavoitteiden saavuttaminen voi olla erittäin motivoivaa. Älykelloilla seuraat päivittäistä aktiivisuuttasi. Oletko kokeillut 10 000 askelta/päivässä haastetta?

Garmin Venu 2/2s GPS-älykello

Garmin Venu 2/2s GPS-älykello

3. Etsi motivaatiota: Etsi intoa liikuntaan ympäriltäsi. Pyri löytämään ystävä, joka harrastaa liikuntaa ja voi kannustaa sinua. Myös musiikki antaa virtaa lenkkipolulla ja kuntosalilla. Prixtonin Sporttikuulokkeilla kuuntelet liikunnan lomassa podcasteja tai äänikirjaa tai boostaat treeniä musiikilla.

prixton tws160 sport kuulokkeet urheilu

Prixton sport kuulokkeet

 

4. Tee se osaksi arkeasi: Tee liikunnasta osa päivittäistä rutiiniasi. Voit varata tietyn ajan päivästä, jolloin käyt aina liikkumassa. Pidä liikuntaan soveltuvat vaatteet ja kotitreenivälineet helposti saatavilla. Kun treenikassi roikkuu valmiina eteisessä tai vaikka työpaikalla, liikkumaan lähteminen on helpompaa. Stanley/Stellan anorakki mahtuu pieneenkin tilaan, ja sopii niin lenkkipolulle kuin kaupungillekin.

Active Line Sportbag

Active Line Sportbag

5. Muista nauttia: Muista nauttia liikunnasta. Älä pakota itseäsi tekemään mitään, mikä ei tunnu hyvältä. Kokeile erilaisia lajeja ja löydä sellainen, joka sopii sinulle parhaiten.

Liikunnan aloittaminen voi olla haastavaa, mutta pienillä muutoksilla ja motivaation löytämisellä voit saavuttaa liikunnan ilon ja nauttia sen tuomista hyödyistä. Yksi merkittävä tekijä voi olla oma treeniseura tai jopa kokonainen treeniyhteisö.

Siksi haluammekin tarjota teille mielettömän edun yhteistyökumppanimme BU Training Centerin kanssa!

Koodilla Kolibri1 saat yhden ohjatun ryhmätreenin täysin veloituksetta.

BU:lla pääset liikkumaan hyvässä porukassa sekä erittäin osaavassa ja motivoituneessa ohjauksessa.

Tarjoamme työyhteisöllenne täysin maksutta yhden ohjatun, työporukoille suunnatun treenin.

Pääsette itse vaikuttamaan treenin sisältöön ja se suunnitellaan täysin teidän toiveidenne mukaan. BU:n tunneilla on huomioitu kaiken tasoiset liikkujat ja siellä todellakin pääsee aloittamaan matalalla kynnyksellä. Jokainen ohjaus suunnitellaan siten, että treenissä pärjää ihan jokainen ja pääsee myös nauttimaan siitä kuuluisasta liikunnan ilosta.

Edun arvo 189,00 € (alv 0 %)

Varaa oma aikasi sähköpostilla info(at)butc.fi

Kerro viestissäsi henkilömäärä sekä mahdollisia teille sopivia päiviä sekä kellonaikoja niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjous voimassa 18.6.2023 asti.