KAJO 2020

Kiitokseksi panostuksestasi Kajon rakentamiseen, haluamme tarjota tekijävaatteita tilattavaksi itsellesi.
Kajon logo on vihdoin noussut taivaanrannasta. Leiri tuntuu heti paljon todellisemmalta, kun sillä on oma ilme ja tunnus, jota tulemme seuraavan parin vuoden aikana näkemään paljon ja kaikkialla partioympyröissä.

Yhdistetyt erilaiset väri- ja tunnusyhdistelmät kuvaavat sitä, että kukaan ei tee leiriä yksin. Meitä on monta ja meillä kaikilla on oma paikkamme Kajon kankaassa. Yhdessä tekemällä ja toinen toistamme täydentämällä me luomme täydellisen Kajo-kokemuksen.
Huom! Nämä eivät ole virallisia leirituotteita eikä tuotteita ole tarkoitettu laajempaan myyntiin: tilaathan vaatteita vain omiin tarpeisiisi.

Tekstiilit

Tilaus & Toimitus

Tuotteet toimitetaan n. 2-3 viikon kuluessa tilauksesta. Tekstiilit painetaan tilauksien mukaan. Koronatilanne ja konttipula vaikuttaa toimituksiin, joten varmistathan tuotteiden saatavuuden ajoissa mikäli suunnittelette tilauksen toimitusta tietylle päivälle.

Voit tilata tuotteet lähimpään pakettiautomaattiin hintaan 9,50€ tai noutaa vapaasti Suomen Kolibri Oyn toimipisteestä Tampereelta.

Varmistathan etukäteen että tuotteet ovat valmiina ajattelemanasi noutopäivänä. Tilauksen ollessa valmiina noudettavaksi, saat erillisen ilmoituksen.

Toimipisteen osoite: Suomen Kolibri Oy, Kalevantie 7, 33100 Tampere.

Aukioloajat 8:00-16:00.